Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΠΥΡΚΑΪΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ

Ανάμεσα στους ευκαλύπτους του παλαιού Camping 

 
Πυρκαϊά ξέσπασε προ μιας ώρας περίπου, στον προαύλιο χώρο του εγκαταλελειμμένου Camping, στην ανατολική είσοδο της Κίρρας.  Ήταν περίπου 23:30' όταν διερχόμενοι από εκείνου του σημείου στην περιμετρική οδό της Ιτέας, παρατήρησαν μια μικρή στην αρχή εστία πυρκαϊάς, εντός του οικοπέδου όπου και και οι πρώην εγκαταστάσεις του εγκαταλελειμμένου Campingόπως προαναφέραμε.   Ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιτέας, όχημα της οποίας κατέφθασε αμέσως,
με τις προσπάθειες των πυροσβεστών να επικεντρώνονται στο να αποτρέψουν την εξάπλωση της ήδη αναπτυσόμενης πυρκαϊάς στην υπάρχουσες κτηριακές εγκαταστάσεις και στα αρκετά σε εκείνο το σημείο υπάρχοντα μεγάλων διαστάσεων δένδρα.

  Να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω οικόπεδο, εφάπτεται της περιμετρικής οδού και της οδού Αγίου Ιωάννου στην Κίρρα, όπου και ο κόμβος εισόδου στην κοινότητα, από ανατολάς.  Και ότι επίσης, εκεί είχαν αποθηκευθεί ξύλινες κυψέλες μελισσών, τις οποίες ματαίως είχαν προσπαθήσει προ ημερών να αποσπάσουν Ρομά ή Γύφτοι, εμποδισθέντες τελικά από τον ιδιοκτήτη τους και από το αφιχθέν επί τόπου Αστυνομικό όχημα.

  Πέραν της χαμηλής και υψηλής βλαστήσεως σε εκείνη την περιοχή, υπάρχουν και κατοικίες και όπως γίνεται αντιληπτό, μια εξάπλωση της πυρκαϊάς, θα ήταν καταστροφική.
  Πυροσβεστική δύναμη παραμένει ακόμη στον χώρο, ενώ διερευνάται από την ίδια, η γενεσιουργός αιτία αυτής της"παράξενης" πυρκαϊάς.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ...ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ...ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι για λόγους ψηφοθηρικούς ή ίσως και για αργύρια από ΜΚΟ θέλουν να αποτελειώσουν την τουριστική εικόνα του δήμου. Αυτό φαίνεται και από τα σχόλια στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΡΟΜΑ (του ΝΙΚ.ΔΡΟΛΑΠΑ)http://karteria1.blogspot.com/2018/07/blog-post_26.html.
Όταν κάποιοι μιλούσαν για την καταστροφή που θα έφερνε ο Καλλικράτης στην περιοχή ήταν γραφικοί, φοβικοί, οπισθοδρομικοί... τώρα είναι ώρα να λουστούμε μια ακόμα από τις χάρες του.