Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Επιστρέφει στον Γ.Σ. Ιτέας ο Κώστας Σταύρου!



Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η ομάδα της Ιτέας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με έναν αθλητή, που έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε εθνικές κατηγορίες, τον Κώστα Σταύρου.
Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Ιτέας, εκτός των άλλων είναι και ‘παιδί’ του συλλόγου, καθώς από εκεί έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Πρόκειται για ένα παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Μωραΐτη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Σταύρου που αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε από τον Γ.Σ. Ιτέας  το 2002 έως το 2009. Κατέκτησε το πρωτάθλημα παίδων και εφήβων και είχε ενεργό ρόλο στο αντρικό τμήμα. Στη συνέχεια, έπαιξε στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων με συμπαίκτες τους Μούρτο και Παπανικολάου. Αργότερα, αγωνίστηκε ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (Γ’ Εθνική) τελειώνοντας ως 2ος σκόρερ το πρωτάθλημα, στον Αίαντα Ευόσμου (Β’ Εθνική), ΑΕ Λιβαδειάς (Α2), Πευκοχώρι (Β’ Εθνική) και Αγρίνιο (Β’ Εθνική).
Με την προσθήκη του Σταύρου, η Ιτέα δυναμώνει αρκετά και τονίζει ακόμα περισσότερο το τοπικό στοιχείο, που είναι άλλωστε και σκοπός των ανθρώπων της ομάδας.

http://www.eviabasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: