Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Τι λέει ο κ.Νικ. Στούπης για το επεισόδιο μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς κ. Κυρίτση και του Δήμαρχου Στυλίδας Γκλέτσου Απ.

        Θλίψη  και αποτροπιασμό δημιουργούν σε κάθε πολίτη της Στερεάς τα όσα κατήγγειλε ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κυρίτσης για  βιαιοπραγία  που υπέστηκε από δήμαρχο της περιοχής, ο οποίος μάλιστα δεν αισθάνθηκε στοιχειωδώς την ανάγκη να αντικρούσει δημόσια τις προβαλλόμενες για το γεγονός απόψεις.
         Είναι προφανές – αν μάλιστα πρόκειται για πολιτικού χαρακτήρα αυτοδιοικητικές αντιθέσεις  και όχι προσωπικές – ότι είναι παράλογη η συγκεκριμένη επιλογή όσον αφορά την μορφή επίλυσής τους, εκτός τόπου και εκτός χρόνου, αφού επιλέχθηκε το «σκοτάδι» και μια κοινωνική εκδήλωση για να «λυθούν» (;), και αναίτιες αφού είναι απόλυτα διακριτός ο ρόλος ανάμεσα στους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης.
        Φαινόμενα βίας  -λεκτικής ή και σωματικής – είναι σαφώς καταδικαστέα. Δεν συνάδουν με την δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία της κοινωνίας μας . Απαξιώνουν στα μάτια των πολιτών το ήδη τρωθέν κύρος του πολιτικού μας συστήματος.  Διευκολύνουν  ακραίες  φασιστικές αντιλήψεις να εδραιώνονται στην κοινωνία.
Ως εκ τούτου η συμπαράστασή μας στον συνάδελφο Αντιπεριφερειάρχη , όχι μόνο για λόγους αλληλεγγύης, θεωρείτε δεδομένη.

ΛΑΜΙΑ 05/02/2018Δεν υπάρχουν σχόλια: