Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Δυο άνδρες και ένας σκύλος αποκλείστηκαν για μέρες σε οροφή αυτοκινήτου, περιτριγυρισμένοι από κροκόδειλους

CROCODILE


Στην οροφή του αυτοκινήτου τους είχαν αποκλειστεί για τέσσερα μερόνυχτα δύο άνδρες και ένας σκύλος στη δυτική Αυστραλία, καθώς βρίσκονταν σε νερά όπου παραμόνευαν κροκόδειλοι.
Όπως αναφέρει το ABC Net, οι δύο άνδρες και ο σκύλος είχαν πάει εκδρομή για ψάρεμα το, όταν το αυτοκίνητό τους κόλλησε την περασμένη Παρασκευή. Η αστυνομία ενημερώθηκε τη Δευτέρα και άρχισαν έρευνες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους το απόγευμα της Τρίτης. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, είναι η τέταρτη φορά αυτόν τον μήνα που αυτοκινητιστές αντιμετωπίζουν προβλήματα στην περιοχή του Κίμπερλεϊ, σε σημείο που απαιτείται διάσωσή τους.
Two men stranded in crocodile-infested waters were forced to sleep on the roof of their car 
http://  
Όπως είπε αστυνομικός μια «στενή επαφή» με έναν κροκόδειλο τους έκανε να αναζητήσουν καταφύγιο στην οροφή για τέσσερις νύχτες.
Stranded men rescued after five horrific nights sleeping on top of their ute in crocodile country. 
http://www.  
«Προφανώς εδώ στο Κίμπερλεϊ πρέπει να κοιτάς για κροκόδειλους και φίδια, και πιστεύω ότι ένας από τους κυρίους είδε έναν κροκόδειλο να πλησιάζει το όχημά τους ενώ ήταν εκεί έξω- οπότε και προφανώς πανικοβλήθηκαν για αυτό» είπε σχετικά, προσθέτοντας πως, όταν εντοπίστηκαν, το νερό τους τελείωνε, ήταν εξαιρετικά κουρασμένοι και είχαν επηρεαστεί από τη ζέστη.

Τουρίστες και ντόπιοι συχνά αποκλείονται λόγω της παλίρροιας στην περιοχή- ενώ αυτή την εποχή οι κροκόδειλοι είναι ιδιαίτερα δραστήριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: