Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Φοιτητές του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθηνών και η σχολή φιλοσοφικής , στους Δελφούς


Σήμερα φιλοξενήσαμε 52 φοιτητές του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθηνών και η σχολή φιλοσοφικής στους Δελφούς.

Περιηγηθήκαμε στη πόλη των Δελφών όπου και συζητήσαμε για την ιστορία του τόπου. Καταλήξαμε στην οικία Σικελιανού, όπου και πραγματοποιήθηκε μια ομιλία για τις Δελφικές εορτές, μοιράσαμε ένα αναμνηστικό σε όλους τους φοιτητές από τις Α’ Δελφικές εορτές και κατόπιν ξεναγήθηκαν στους χώρους της οικίας. Στη συνέχεια περπατήσαμε προς το μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο Δελφών όπου και ξεναγήθηκαν.

Στην επικεφαλής παραδώσαμε μια πρόταση μελλοντικής συνεργασίας με θέμα: περιπατητική φιλοσοφία, εισήγηση του μέλους μας κ. Γ. Χριστοπούλου τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε θερμά τη τοπική κοινότητα και ιδιαίτερα τη κ. Κρυσταλία Κώνστα για το χρόνο της και τη βοήθεια στη ξενάγηση της οικίας Σικελιανού.

Ευχαριστίες στα μέλη μας Όλγα Κουρελή για τη παρουσία και τη διάθεση της και τη Μαρία Δήμου για την εξαιρετική ομιλία και τη βοήθεια της, επίσης στην Ειρήνη Οικονομίδη από τη Φιλοσοφική Αθηνών για την άριστη συνεργασία. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε στο μέλλον ξανά.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη ξεναγό κ. Πένυ Κολομβότσου για τη ξενάγηση. 

Ευχαριστούμε και κάποιον που είχε την ιδεα για την υλοποίηση αυτής της επίσκεψης ο οποίος επιθυμεί να μην αναφερθούμε στο όνομα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: