Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τι θα γίνει με το MEGA και σε ποιες πόλεις θα εκπέμπει


Το γεγονός ότι ένα κανάλι – όπως για παράδειγμα το MEGA, βρέθηκε εκτός διαδικασίας αδειοδότησης, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κλείνει. Μια επιχείρηση ακόμη κι όταν δεν έχει άδεια δεν βάζει λουκέτο! Μπορεί να λειτουργεί… Εκτός κι αν… Στην προκειμένη περίπτωση του MEGA, οι μέτοχοι αποφασίσουν μόνοι τους να κατεβάσουν το διακόπτη!

Προφανώς έχουν δείξει τέτοια σημάδια… Για αυτό και δεν προχώρησαν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχαν εξαγγείλει δύο φορές… Για αυτό κι αδιαφορούν για τους απλήρωτους εργαζόμενους… Ωστόσο δεν έχουν λόγο να βιαστούν ή να «προκαταλάβουν» τις τράπεζες!
Τι θα γίνει όμως το MEGA, όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και αναδειχθούν οι τέσσερεις νέοι καναλάρχες με την άδεια στο τσεπάκι;
Η απάντηση είναι σχετικά απλή! Εξαιρώντας λοιπόν τις παραπάνω εκδοχές… Ακόμη και η DIGEA να πάρει εντολή από τις Ανεξάρτητες Αρχές (βλ. ΕΣΡ, ΕΕΤΤ) που είναι οι μόνες αρμόδιες για να της πουν τι να κάνει, δηλαδή να «κατεβάσει» το κανάλι, δεδομένου ότι είναι υποχρεωμένη να «φιλοξενεί» μόνο τους «νομίμως λειτουργούντες σταθμούς»… Το MEGA θα συνεχίσει να υφίσταται να εκπέμπει και να το βλέπουν οι τηλεθεατές, όπως συμβαίνει και θα συνεχίσει να συμβαίνει με τους δεκάδες τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα!
Με άλλα λόγια το MEGA μπορεί να μην πάρει άδεια… Μπορεί η ποιότητα του σήματός του να χειροτερέψει… Θα το βλέπουν όμως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη… Ακόμη κι αν διαμαρτύρονται οι τοπικοί σταθμοί στις συγκεκριμένες πόλεις για «αλλοίωση» του ανταγωνισμού… Αφού ξαφνικά θα πρέπει να ανταγωνιστούν ένα Μέσο επιπέδου MEGA!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: