Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Μαξίμου για τη 'λογοκλοπή': Συνεχίζει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη να προκαλεί γέλιο


Νέα κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναφορά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί 'λογοκλοπής' μηνύματος του Κ. Μητσοτάκη από τον Αλ. Τσίπρα
Απάντηση στην κατηγορία της ΝΔ ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε σε ομιλία του μηνύματα που είχε πρώτος χρησιμοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε το Μαξίμου.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της ανέφερε, ότι ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας χρησιμοποίησε τις έννοιες «νέα Μεταπολίτευση» και «Ελλάδα του 2021».

Η Συγγρού σημείωσε, πως οι δυο αυτές έννοιες αποτέλεσαν τα βασικά μηνύματα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος, τον περασμένο Απρίλιο.

Ολόκληρη η απάντηση:
Συνεχίζει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να προκαλεί γέλιο, αυτή τη φορά με την ανακοίνωση της περί λογοκλοπής.
Ισχυρίζεται πως η έννοια "Νέα Μεταπολίτευση", που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από την Αριστερά ιδίως τη περίοδο του κινήματος των Πλατειών, καθώς και ο όρος "Ελλάδα του 2021" που είχε αναφερθεί στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πρωθυπουργού και, από τότε, σε πολλές δηλώσεις και ομιλίες του, έχουν "κλαπεί" από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ. Μόνο που το Συνέδριο της ΝΔ έγινε μόλις πριν από 3 μήνες...
Εκτός και αν ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε εμπνευστεί τις παραπάνω έννοιες από τότε που ήταν "πολιτικός κρατούμενος"...
Σε αυτή τη περίπτωση του οφείλουμε σκληρή αυτοκριτική".

www.news247.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πατρότητα των συνθημάτων ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον εστω κι ετσι ας υποθεσουμε οτι ηταν οτι λεει . Μηπως καποιος ξερει να μας πει την ιδια εποχη που αναφερει ο Μητσοτακης ο Τσιπρας που ηταν ???? Ποσες ντανταδες ειχε ???? Και το κυριοτερο ο μπαμπας του και ο θειος του τι δουλεια εκαναν ?????? Οποιος πει την αληθεια εκει να δειτε γελια !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον σαχλαμαράκο πιο πάνω: Ο Τσίπρας γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1974. Νταντάδες δεν είχε. Έμενε στου Αμπελόκηπους και τελείωσε το 3ο Λύκειο Αμπελοκήπων, δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού (στην οδό Π. Κυριακού). Ο πατέρας του και ο θείος του ήταν μηχανικοί και είχαν εταιρεία κατασκευών. Άλλη ερώτηση έχεις;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε σαχλαμαρακο μηπως εισαι αυτος που γραφει το σαιτ και δεν εγραψες την απαντηση που εδωσα στον 10.47 ???????

Ανώνυμος είπε...

Η λογοκρισία πάει σύννεφο!!!

Ανώνυμος είπε...

Το σχολιο μου που δεν γραψατε προς τον φιλο των 10.47 ελεγε περιπου για το πως μεγαλωσε ο Τσιπρακος . Αε πουμε γνωριζει τι δουλεια εκανε ο μπαμπας του και ο θειος του επι επταετιας ????? Πως κονομισαν τοτε και πλουτισαν ??? Τωρα η σταχτυ στα ματια του λαου για μεγαλωμα στους Αμπελοκηπους καλα κρατει !!!! Αυτα λοιπον προς το παρων φιλε των 10.47 για την αληθεια και κοιταξε τωρα τον καθρεπτη σου να δεις τον σαχλαμαρακο που αναζητας !!!!!!