Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Στη δημοσιότητα τα ονόματα οφειλετών του Δημοσίου άνω των 150.000


Στις αρχές Απριλίου αναμένεται να έχει δημοσιοποιηθεί η λίστα των ονομάτων όσων έχουν οφειλές προς το δημόσιο άνω των 150 χιλ. ευρώ και δεν έχουν προβεί σε ρύθμισή τους.
Αυτό προκύπτει από όσα ανέφερε σήμερα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης, σημειώνοντας πως τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα αποσταλεί ηλεκτρονική επιστολή στους ενδιαφερόμενους με τη σχετική προειδοποίηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να δοθούν , βεβαίως , ώστε να αγοράσουμε απ τα φαρμακεία χαπάκια συελόρροιας να τους φτύνουμε . Σε ποιά χώρα μωρέ αυτός που έπαιρνε μίζες ως λειτουργός του Δημοσίου να βγαίνει έξω στην αγορά και να κάνει βόλτα με την οικογένειά του και όχι να μη τους φτύνουνε αλλά να τους χαιρετάνε; Σε ποιά χώρα αυτός που δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του να βγαίνει και να το διαλαλεί; Σε ποιά πολιτισμένη χώρα υπήρξε ποτέ "κίνημα του δεν πληρώνω" ; Που πήγε η ηθική των πατεράδων μας που όταν χρωστούσαν έσκυβαν το κεφάλι και ντρέπονταν να βγούνε έξω; Πως μετατράψαμε το ανήθικο σε σωστό και ηθικό; Ποια είναι η κατάληξη μιας τέτοιας κοινωνίας; Αίμα !