Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Φωτιά στο Κολυμβητήριο Ιτέας!





Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/03) στο Κολυμβητήριο Ιτέας  Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, αλλά πιθανός λόγο  βραχυκυκλώματος  (οι λέβητες  στο μηχανοστάσιο δουλεύουν όλο το εικοσιτετράωρο).

Η φωτιά  μπήκε άμεσα υπό έλεγχο και κατασβέστηκε εντελώς κυρίως χάρη στην έγκαιρη  επέμβαση από τους υπαλλήλους της  Δ/νση Περιβάλλοντος του Δ. Δελφών και της Πυροσβεστικής Ιτέας τις πρωινές ώρες (7:30)

Οι υλικές ζημιές (ολοκληρωτική καταστροφή του αριστερού καυστήρας, του ηλεκτρολογικού πίνακα καθώς και των σωληνώσεων) υπολογίζονται πάνω από 5.000€

Σημαντική ήταν και η άμεση λειτουργία του  εγκατεστημένου συστήματος πυρόσβεσης – πυρανίχνευσης στην κατάσβεση της φωτιάς αλλιώς η φωτιά θα επεκτεινόταν με άγνωστες συνέπειες.



Ν.Ο. Ιτέας

Σήμερα το πρωί στο μηχανοστάσιο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας εκδηλώθηκε φωτιά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η οποία χάρις στο σύστημα πυρασφάλειας και στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δε δημιούργησε περαιτέρω προβλήματα.
Οι προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας. Σήμερα, 22/03 και αύριο 23/03 οι προπονητές θα απασχολήσουν τα παιδιά στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Το τμήμα των ενηλίκων δε θα λειτουργήσει.
Την Πέμπτη 24/03 και ώρα 5.30 μ.μ. παρακαλούνται οι γονείς των αθλητών - αθλητριών να προσέλθουν στο χώρο του κολυμβητηρίου για να γίνει η καθιερωμένη πρόβα για την παρέλαση και να συζητηθεί το έκτακτο αυτό θέμα προκειμένου να παρθεί μία απόφαση από κοινού.
Εκ του ΔΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα θελε ο ... σας

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από εμπαθές το πρώτο σχόλιο είναι και ύποπτο. Γιατί άνθρωπέ μου; Είσαι τόσο... ;