Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ιτέα : 'Ενα ακόμα ζώο έχασε τη ζωή του από ανθρώπινο χέρι - καταγγελία αναγνώστριας (φωτογραφίες που δυσφημίζουν το ανθρώπινο είδος)





Χθες βράδυ, περίπου στη μία, ένα ακόμα ζώο έχασε τη ζωή του από ανθρώπινο χέρι. Το ζώο εξέπνευσε ταχύτατα βιώνοντας ένα τραγικό και επώδυνο θάνατο. Έφυγε, παρόλο που η προσπάθεια να σωθεί ἠταν άμεση, βγάζοντας αφρούς και αίμα από το στόμα. Μία ακόμα φόλα. Ένας άρρωστος δολοφόνος πίνει καφέ δίπλα μας. Κάποιοι φταίνε. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αυτό πρέπει να τελειώσει.

Σταματία Μαμούτου 
κάτοικος Ιτέας







8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διαστροφή δεν έχει όρια. Του χρειάζεται (και σύντομα) το ίδιο φρικτό τέλος.

Ανώνυμος είπε...

δεν φταινε τα ζωα που την πληρωνουν εξ αιτιας των ζωων των αφεντικων εχετε σκεφτει κυριουλες με τα σκυλακια σας εαν ενοχλειτε ΄ή εσεις ειστε η αρχουσα ταξη και καλοκαγαθη και ολοι οι υπολοιποι πρεπει να τρωνε τα κακα σας

Σ'απερα Λειβαδιές είπε...

Αν και το έχω σαν αρχή να μην απαντάω σε ανώνυμους ή να ασχολούμαι με ανώνυμους τώρα θα το κάνω.

Θα σε σεβαστώ το ότι μπορεί ανώνυμε το 4:41 να σε ενοχλούν οι σκύλοι ή να μην είσαι φιλόζωος κάτι το οποίο είναι δικαίωμα σου ΑΛΛΑ ταυτόχρονα είναι και δικό μου δικαίωμα εαν σε δω κάπου να κακοποιείς ζώο να σε μπουζουριάσω και σε κατηγορήσω για κακοποίηση ζώου.

Εδώ και πολλα χρόνια η κακοποίηση ζώου ή η ζωοκτονία τιμωρείται το ίδιο αυστήρα με την ανθρωποκτονιά κάτι το οποίο καλό θα είναι να το γνωρίζεις.

Επίσης καλό θα είναι να γνωρίζεις πως δείχνοντας τον δεόντα σεβασμό στα ζώα (μηδενός εξαιρουμένου είδους) δείχνεις αυτόματα και τον δέοντα σεβασμό στο Ανθρώπινο είδος - όπου δυστυχώς κατάγεσαι και εσύ - κάτι το οποίο είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις.

Οπότε καλό θα είναι να μασάς γιατί μόνο για αυτό είσαι παρά να μιλάς..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη για να καταλαβω καλα, εσυ που σχολιασες στις 4:41, απο ολο αυτο που εγινε καταλαβες οτι καποιος ενοχληθηκε απο τις ακαθαρσιες των δεσποζομενων σκυλιων και αντεδρασε σκοτωνοντας ενα αδεσποτο, χαριζοντας του τον πλεον επωδυνο θανατο.. Το ζωο πεθανε με σπασμους και πολυ πονο, αυτος που το εκανε σιγουρα ειναι ψυχικα αναπηρος και επικινδυνος για ολη την κοινωνια της Ιτεας , εχει προσβαση σε δηλητηρια που περιορισμενος αριθμος ατομων μπορει να εχει στην κατοχη του, ολοι οι αρμοδιοι αδιαφορουνε χρονια τωρα επιδεικτικα, ολοι ζουμε μεσα στο φοβο και το θυμο και συ ρε κακομοιρε σχολιαστη των 4:41μμ ειχες να πεις την παπαρια σου... Ημαρτον ρε φιλε....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΥΜΕ ΤΩΝ 4.41 ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΥΠΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ? ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΕΡΑΤΑ ΗΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΡΘΕ... ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ Η ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ... Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΠΙΑ ΣΥΝΝΕΟΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΞΕΧΕΖΟΝΤΑΙ... ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ... ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΩΚΙΔΑ... ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ? ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ? ΕΣΕΙΣ Η ΗΓΕΣΙΑ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ) ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ... ΕΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειστε........ Σε ολα σας…. Ενας νομος γελαει και σας απαξιωνει!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που σκότωσε την ΗΡΑ μάλλον θα έχει πρόβλημα στο μυαλό του γιατί μόνο μαλάκες σκοτώνουν ζώα.Αυτός είναι τελικά ο πολιτισμός μας???

Ανώνυμος είπε...

λιγο υπομονη...θα βρεθουν...