Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Ιτέας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος!



πηγή :  http://amfissaface.gr




Και νέα απώλεια Αντιδημάρχου σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για τη δημοτική Αρχή του Θαν. Παναγιωτόπουλου.


Μετά την παραίτηση του Δ. Καραγιάννη από την αντιδημαρχία της Άμφισσας, σήμερα έρχεται να προστεθεί η παραίτηση του ομολόγου του στη δεύτερη μεγαλύτερη Δημοτική Ενότητα του δήμου, της Ιτέας. Ο Ανδ. Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος.

Οι λόγοι της εκ νέου αρνητικής τροπής για την πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Δελφών σχετίζονται με την ελλιπή κι ατελέσφορη συνεργασία του τελευταίου διαστήματος στα ζητήματα καθαριότητας και ιδίως με τη Θεματική Αντιδήμαρχο Μ. Ανδρεοπούλου, όπου συνολικά ο Δήμος αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα προβλήματα. Είναι γνωστές οι δριμείες διαμαρτυρίες προς τη δημοτική Αρχή καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου με το θέμα της ανεπαρκούς καθαριότητας στην τουριστική (;) πόλη της Ιτέας, ενώ το αποκορύφωμα στάθηκε εσχάτως το ζήτημα της προσβολής των φοινίκων της Ιτέας από το "κόκκινο σκαθάρι" και τη μη αρωγή που είχε ο Αντιδήμαρχος στη λυσιτελή αντιμετώπισή του, καθώς σε κίνδυνο βρίσκεται το 70% των δένδρων αυτών. Γεγονός που στην Ιτέα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και μπαράζ σχετικών δημοσιευμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός της έλλειψης συνεργασίας γενκότερα στο θέμα της καθαριότητας, ο Ανδ. Παναγιωτόπουλος δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση να ήταν εκείνος που θα συνέδεε το όνομά του με την απώλεια των περισσότερων από τους φοίνικες για την πόλη της Ιτέας, που αποτελούν οιονεί ταυτοτικό στοιχείο για αυτήν, θέμα που εν τέλει αποτέλεσε τη θρυαλλίδα που οδήγησε στην παραίτησή του από τον αντιδημαρχιακό θώκο.

Σύμφωνα με τον καλλικρατικό κανονισμό τη θέση του καταλαμβάνει ο Ασ. Μάνιος. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το ισχυρότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, κυριότατα λόγω απειρίας του νεαρού συμβούλου, αν και κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει την αντίδρασή του σε περίπτωση παρακαμψής του. Η πιθανή εξέλιξη που συζητείται είναι η τοποθέτηση της Λ. Πιλάλα-Τσακίρη στη θέση της Αντιδημάρχου (Η Δ.Ε. Ιτέας έχει εκλέξει 3 συμβούλους στο Δ.Σ. Δ.Δελφών από την παράταξη Παναγιωτόπουλου, τους Ανδ. Παναγιωτόπουλο, Μάνιο και Τσακίρη), εξέλιξη που θα σημάνει την εκ νέου αναπροσαρμογή των αντιδημάρχων στο Δήμο Δελφών, την τρίτη σε διάστημα 6 μηνών...


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τους καλυτερους Δημαρχους Δελφων θα ανακυρηχθει ο κ. Παναγιωτοπουλος!

Ανώνυμος είπε...

Το τουριστική να μπει την επόμενη φορά χωρίς ερωτηματικό , καθότι εμείς οι παλιότεροι έτσι την ξέρουμε και την αποδεχόμαστε , παρά το γεγονός ότι κάποιοι και ειδικότερα μερικοί αρτηριοσκληρωτικοί σύμβουλοι θέλουν να την βλέπουν σαν ...Σαγκάη , είναι στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ???
ΕΙΧΕ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ......ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

o τελευταιος να κλεισει την πορτα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σταυρο σε λυπαμε 😳😳😳😳😳😳😳😳

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ, ΕΝΤΙΜΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟ "ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΩΝΙΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΨΩ ΔΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ,
ΑΠΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΧ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΤΕΡΙΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΙΤΕΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ.
ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΕΝΦΙΑ ΚΛΠ
ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΜΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΕΙΚΑ?
Υ.Γ. ΦΟΥΣΕΚΗΣ - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΝΗΜΑ : ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ - ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ
ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΠΛΗΝ 100-200 "ΓΡΑΦΙΚΩΝ" ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΙΑΡΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε και παραιτήθηκε από τη στιγμή που μετά από τόσες επισημάνσεις στο Δήμαρχο και στην Αντιδήμαρχο περιβάλλοντος για τα προβλήματα της Ιτέας φάνηκε ότι δεν ενδιαφέρονται για τους Ιτιώτες.Ξεχάστε φοίνικες και καθαριότητα κατά συνέπεια και τουρισμό "κουμάντο" κάνει η Ανδρεοπούλου .

Ανώνυμος είπε...

φτωχεια.... ιτεα. ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι η περίπτωση είναι τόσο κραυγαλέα που κάποιο αρχαίο ρητό θα υπάρχει που να εκθειάζει ειρωνικά την περίπτωσή σας.
Ρε Ιτιώτες ευαίσθητοι και εύθικτοι, πρίν λίγες βδομάδες, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι στο ΓΠΣ της Ιτιούλα σας παραμένουν σαν μεταλλευτικής προτεραιότητας οι εγκαταστάσεις βωξίτη στο Λαρνάκι. Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Δήμαρχος επέμεινε να είναι μεταλλευτική η χρήση ακόμα και αν αποδειχθεί ότι οι εγκαταστάσεις είναι παράνομες ή αν δεν ανανεωθεί η άδειά τους. ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΙΑ: ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ. Απόλυτος υποστηρικτής αυτής της άποψης ο Κος Αντρέας Παναγιωτόπουλος . Όλο τον χρόνο που ήταν Αντιδήμαρχος σε όλα τα συμβούλια, στήριξε με πάθος και με μανία την άποψη αυτή. Μήπως μπορεί να μας πεί κάποιος ποια άλλη άποψη υποστήριξε με τόσο πάθος; Μια οποιαδήποτε άλλη υπόθεση στην οποία υπήρχαν δύο εκδοχές που να πήρε τόσο ξεκάθαρη και επίμονη θέση;
Πάει τώρα, τελείωσε η εκκρεμότητα του τι λέει η Ιτιά για τον χαρακτήρα της μέσα από τον Αντιδήμαρχό της. Ίσως ο Αντιδήμαρχος ξέμεινε από αντικείμενο να τον παθιάζει και γι’ αυτό παραιτήθηκε !!!!!! .
Εσείς τώρε ρε Ιτιώτες που αγαπάτε την πόλη σας , και κάποιοι την σαμποτάρουν κ.λ.π., κ.λ.π., χειρότερο θάψιμο από το ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΉ ΠΟΛΗ , δεν υπάρχει. Η ΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ. Τι ψάχνεται; Τι αναρωτιέστε; Τι ξεχωρίζεται τον ένα από τον άλλο για τα ψίχουλα και τις λεπτομέρειες; Τι διάολο θέλετε φοίνικες ; να έχουν πλατειά φύλλα να κάθετε καλύτερα η κόκκινη σκόνη;
Κόψανε ένα πεύκο χθές προχθές και φάνηκε πόσο γυμνή, πόσο άσχημη είναι η παραλιακή ζώνη της Ιτιάς χωρίς τον αντιπερισπασμό των πεύκων. Ας πάνε στο διάολο και οι φοίνικες να το πάρετε απόφαση ότι είναι μία πανάσχημη πόλη. Σε τέσσερα χρόνια να δικαιωθούν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι που την χαρακτηρίζουν Μεταλλευτική . Δύο τρείς χιλιάδες θα έχουν μείνει στην πόλη και θα γλύφουν πάλι τους βωξίτες για ένα ξεροκόμματο στην γαλαρία του τρόμου. Και θα τους ξαναψηφίσετε.

Τι περιμένετε για κλείσιμο; Χαρακτηρισμό; Ποιο ζώο μου φταίει να το υποβιβάσω τόσο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

O ΚΟς Δήμαρχος ανέθεσε στην κα Ανδρεοπούλου την διαχείριση των σκουπιδιών και της καθαριότητας γενικότερα στην Δ/νση περιβάλλοντος διότι πίστευε ότι ως γυναίκα θα έχει άποψη και ευαισθησίες γενικότερα.Τελικά απεδείχθη άνθρακας ο θησαυρός. το θέμα είναι να το δεί και ο κος Δήμαρχος έγκαιρα και να λάβει δραστικά μέτρα. Εκτός βέβαια αν δεν ακούει ή δεν βλέπει την δυσαρέσκεια πλειάδας δημοτών για την συμπεριφορά αυτής της κυρίας.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αλλά γιά μιά ακόμα φορά ο Κος Δήμαρχος αποδκνύει πέραν καθε αμφιβολίας ότι δεν ξέρει τι του γίνεται...