Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Τσίπρας: Όταν η δημοκρατία νικάει το φόβο είναι γιορτή

Δημοψήφισμα 2015 -Τσίπρας: Από αύριο ανοίγουμε ένα δρόμο για όλους τους λαούς της Ευρώπης

Σαφές μήνυμα, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό,

ότι η αποφασιστικότητα του λαού νικάει την προπαγάνδα του φόβου, έστειλε σήμερα, Κυριακή (05/07/2015) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από την Κυψέλη, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο κρίσιμο δημοψήφισμα.
«Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής, διότι η δημοκρατία είναι χαρά. Όταν νικά το φόβο και τους εκβιασμούς είναι λύτρωση στο αδιέξοδο» είπε μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από το 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτήριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας πως η επιλογή είναι στα χέρια του λαού. «Πολλοί μπορεί να αγνοήσουν τη βούληση μιας κυβέρνησης, αλλά όχι τη βούληση ενός λαού», τόνισε.
 
«Είμαι βέβαιος ότι από αύριο θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο επιστροφής στις ιδρυτικές αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης για όλους τους λαούς της Ευρώπης» σημείωσε.
Χαρακτήρισε τη διαδικασία «πράξη αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.
 
Ήδη από νωρίς δεκάδες είναι οι φωτογράφοι, τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ανέμεναν τον πρωθυπουργό.

newsbomb.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις τίποτα μέσα στο παντελόνι Αλέξη,την Τετάρτη είχες πάρει απόφαση να παραιτηθείς αλλά τα κοράκια σε επανέφεραν στον θρόνο.