Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ο Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδας Κωνσταντίνος Χαλιορής για το δημοψήφισμα


Δελτίο Τύπου

Καστράκι Φωκίδας, 1 Ιουλίου 2015
Κανείς μας δεν δικαιούται να σιωπά, και κανείς δε δικαιούται να απέχει από τον δημόσιο ρόλο του και την ευθύνη του απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία.

Καλούμαστε μέσα σε κλίμα εθνικολαϊκιστικής έξαρσης και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να δεσμεύσουμε με την επιλογή μας το μέλλον της πατρίδας για τις επόμενες δεκαετίες.

Μέχρι σήμερα, ουδείς εκ της κυβερνήσεως, μας έχει υπεύθυνα και επίσημα διαφωτίσει για τις μακροπρόθεσμες αλλά και βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις της επιλογής του ΟΧΙ.

Η παρούσα κυβέρνηση οφείλει να αγωνισθεί μέσα στα υπάρχοντα ευρωπαϊκά και διεθνή πλαίσια, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί αλλά και δεσμευτεί στον ελληνικό λαό.

Η λαϊκή εντολή προς την κυβέρνηση είναι εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση και όχι για χρεοκοπία και έξοδο από την ευρωζώνη και ενδεχομένως και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι πραγματικότητα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της. Με κυριότερα το δημοκρατικό έλλειμμα στη λειτουργία της και την ετεροβαρή αναπτυξιακή σχέση Βορρά-Νότου. Παρόλα αυτά, όμως, ανήκουμε στην Ευρώπη, είμαστε στην Ευρώπη κι έχουμε ισχυρό λόγο. Δε θα τον απεμπολήσουμε.

Δεν απομονωνόμαστε, δε διχαζόμαστε, κατοχυρώνουμε τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου με νηφαλιότητα και συνείδηση της κριιμότητας της απόφασης μας, χωρίς κραυγές και χωρίς πατριδοκαπηλία λέμε ΟΧΙ στο ΟΧΙ.

Λέμε ΝΑΙ. Για το μέλλον της νέας γενιάς, για το μέλλον της Ελλάδας!

Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής

Οικονομολόγος

Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδας

 

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΥ..ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια απορια εχω μονο... που κ ποτε δουλευει αυτο τ ομορφοπαιδο γιατι αν κρινω απ τις καθημερινες φωτογραφισεις του ανα τον κοσμο κ την Ελλαδα στο fb δεν νομιζω να προλαβαινει να ασχολειται με οικονομικες αναλυσεις... αγαπητο ΚΑΡΤΕΡΙΑ καντε τον κοπο να ρωτησετε την επομενη φορα που θα σας αποστειλει προς δημοσιευση καποια απ τις σοφες του δηλωσεις -προτροπες προς το λαο της Φωκιδας μας...

Ανώνυμος είπε...

Παντός συμφωνεί με τους προλαλείσαντες Μπούγα και Ασπασία

τεχνοκράχτης είπε...

μιλάμε για πολιτική πλέμπα , wanna be στέλεχος κιετσι !!! κλασσικό παιδί του Ντακαπο και των μπουζουκιών . Δαπιτης με περγαμηνές κι ήθος ....

υ.γ. ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε,ΚΑΙ ΣΥ ΤΏΡΑ!ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΉΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΊ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο μαϊντανός , όλο πόζα και φώτο, τι να μας πει???Απορώ που πείθει για παράγοντας......και τον παίρνουν στα σοβαρά κάποιοι......