Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ιτέα :Τραυματισμός 9χρονου σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Ιτέα.




Προ ολίγων ημερών , νεαρό άτομο ηλικίας 9 ετών , τραυματίσθηκε , μάλλον ελαφρά , σε σύγκρουση αυτοκινήτων στον παραλιακό δρόμο της Ιτέας , μπροστά στο ξενοδοχείο "Γαλήνη".

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας για περαιτέρω εξετάσεις .

Ας ελπίσουμε να μη θρηνήσουμε θύματα στην παραλιακή λεωφόρο , που κατά καιρούς έχει καταγγελθεί σαν δρόμος «κυκλοφοριακού χάους».
"K"

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...«κυκλοφοριακού χάους»..NA ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ... ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..Κ. ΚΑΡΤΕΡΙΑ

Καρτερία είπε...

Ζητάμε συγγνώμη για την λανθασμένη πληροφόρηση που μας δόθηκε και σωστά το επισημαίνετε για λόγους ρεαλισμού , πλην όμως αυτό δεν μπορεί να αναιρέσει την άποψη των πολιτών για τις κυκλοφοριακές συνθήκες της παραλίας.

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφοριακο χαος στην Ιτεα....... Θα θελατε πολυ να υπαρχει κυκλοφοριακο χαος στην Ιτεα αλλα για να συμβει αυτο θα επρεπε να υπαρχει και κοσμος να το προκαλεσει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν αναβανε και κανενα φως στην παραλιακη οι αρμοδιοι θα ταν καλυτερα...

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως ολοι μα ολοι οι οδηγοι κανουν οτι τους ερθει και μετα βριζουν οπως τους ερθει. σιγουρα δεν υπαρχει παιδεια κυκλοφοριακη και αλλο αυτοκινητο να μην κατεβει αναποδα θα γινουν κι αλλα τετοια σιγουρα

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο το ότι αυτοκίνητα κατεβαίνουν ανάποδα έναν κεντρικό μονόδρομο δεν είναι απόδειξη του "κυκλοφοριακού χάους";

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάμε γρήγορα, πολύ γρήγορα.

Πριν κάμποσα χρόνια σκοτώθηκε ένας μαγαζάτορας της Ιτέας γιατί κατέβαινε ανάποδα την Μεταμορφώσεως και ερχόταν ένας πατημένος.

Πόσο γρήγορα ξεχνάμε και μυαλό δεν βάζουμε.
Εμείς μάλλον τον θάνατο τον παίζουμε στα δάχτυλα.