Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Γιούνκερ προς Ελληνικό Λαό: «μην αυτοκτονήσετε, θα σας πεθάνουμε εμείς»!



Ευθεία ανάμιξη στα εσωτερικά της χώρας συνιστά η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μέσω της οποίας κάλεσε τους Έλληνες να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ανεξαρτήτως του ερωτήματος που θα τεθεί.
Ενδεικτική της διάθεσης των εκπροσώπων της Ε.Ε. έναντι του Ελληνικού Λαού, είναι μια φράση την οποία χρησιμοποίησε ο Γιούνκερ και η οποία συνοψίζει το πώς ακριβώς βλέπουν οι δανειστές το μέλλον των Ελλήνων: «Καλώ τους Έλληνες να μην αυτοκτονήσουν επειδή φοβούνται να πεθάνουν»! Προφανώς δηλαδή, ο κύριος Γιούνκερ τάσσεται υπέρ του αργού και βασανιστικού, αλλά αναπόφευκτου θανάτου των Ελλήνων μέσω των Μνημονίων και όσων δραματικών απορρέουν εξ αυτών.
Ο Πρόεδρος της Κομισιόν φρόντισε επιπλέον να διασπείρει τον φόβο στον Ελληνικό Λαό, υποστηρίζοντας πως το «Όχι» στο δημοψήφισμα σημαίνει «Όχι στην Ευρώπη», απολογούμενος πως ουδέποτε η Κομισιόν έστειλε τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση.
Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημάνουμε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ οι οποίοι έλαβαν στις 25 Ιανουαρίου την εντολή από τον Ελληνικό Λαό για καταγγελία των Μνημονίων και εκείνοι συνειδητά επέλεξαν τη διαπραγμάτευση με τους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι όπως ομολόγησε ο Γιούνκερ, αποβλέπουν στον αργό, μνημονιακό θάνατο των Ελλήνων. Η «εθνική αξιοπρέπεια» την οποία με θράσος απύθμενο επικαλείται η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αποτιμήθηκε από την ίδια στην φοροεισπρακτική λαίλαπα μέτρων των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ, την οποία πρότεινε στους δανειστές.
Για ποιο λόγο λοιπόν ο Γιούνκερ προτιμά τον αργό θάνατο από την αυτοκτονία; Διότι απλούστατα, ο αργός θάνατος σημαίνει για τους δανειστές είσπραξη των απαιτήσεών τους, ενώ η αυτοκτονία συμπαρασύρει και τους δανειστές και βεβαίως γκρεμίζει τις τοκογλυφικές ορέξεις τους.
Η Χρυσή Αυγή δεν παρεκκλίνει ούτε κατά χιλιοστό από τις προγραμματικές της θέσεις: Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: