Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΟΣ: "Πέντε χρόνια μνημόνιο, πέντε χρόνια απελπισίας. Για πόσο ακόμη; Στηρίζουμε το ΟΧΙ"


Τώρα μιλάμε εμείς. Εμείς που πέντε χρόνια τώρα φτωχαίνουμε, δυσκολευόμαστε, αγωνιούμε, απελπιζόμαστε, παλεύουμε, ξενιτευόμαστε.
Τώρα μιλάμε εμείς. Αποφασισμένοι απέναντι σε εκείνους που θέλουν να μας καταδικάσουν σε φτώχεια κι εξαθλίωση χωρίς τέλος. Όρθιοι απέναντι σε όσους μας βλέπουν σαν αριθμούς. Ευθυτενείς απέναντι σε όσους υποτιμούν και προσβάλλουν βάναυσα τους λαούς. Δυνατοί απέναντι σε εκείνους που θέλουν να μας σύρουν στην υποταγή. Περήφανοι όπως περήφανοι είναι πάντα όσοι αγωνίζονται για τη δημοκρατία.
 Εμείς, το κίνημα αλληλεγγύης, οι δεκάδες χιλιάδες πολίτες που στεκόμαστε αλληλέγγυοι ο ένας τον άλλον τρία χρόνια τώρα με όλους τους τρόπους, σε καλούμε να πεις ΟΧΙ για να ζήσουμε όλοι σε μια χώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική. Σε καλούμε να πεις ΟΧΙ γιατί τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας. Οι επόμενες γενιές αξίζουν ένα μέλλον φωτεινό και χαρούμενο.
Tην ώρα που εκείνοι προσπαθούν να μας παγιδεύσουν στον τρόμο, εμείς μετριόμαστε με το μέλλον. Είναι η στιγμή να πούμε ΟΧΙ στο φόβο. Έχουμε τη δύναμη και τη θέληση. Αποδεδειγμένα!
στις 5 ΙΟΥΛΙΟΥ μιλάμε ΕΜΕΙΣ
Είμαστε πολλοί, έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε!
οι δοµές αλληλεγγύης:
οµάδες τροφής | αγορές χωρίς µεσάζοντες | συνεταιριστικές οµάδες | κοινωνικές κουζίνες και παντοπωλεία | κοινωνικά ιατρεία φαρµακεία αλληλεγγύης | οµάδες ενάντια στους πλειστηριασµούς | κοινωνικά φροντιστήρια & εκπαιδευτήρια | αλληλέγγυες δοµές σωµατείων | πολιτιστικές οµάδες

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δικιο κι εγω μαζι σας. ΑΛΛΑ δεν μας ειπανε αυτα που θα υπογραψουν για ποσα χρονια θα μας βαλουν στο δικο τους μνημονιο ??? Δεν λενε στο λαο ποσο μεσα μπηκαμε στο 5μηνο με τα παιχνιδια του ΧΟΥΝΤΙΚΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΥ Τσιπρα τα βαπτησια της ΤΡΟΙΚΑ και ολων των αλλων παιχνιδιων που μεταχειριστικαν !!!! Και το κυριωτερο δεν λενε σε κανενα πανελ που βγαινουν οι δακρυβρεχτοι {καλο το κολπο του Καμμενου να μιμηθει τον Εθναρχη} να πουν την αληθεια στο λαο οτι μετα την Δευτερα και με ενα βροντερο οχι θα πανε στις Βρυξελες και οι υπολοιπες Κυβερνησεις θα τους πουν δεν μας νοιαζει αυτο ειναι εσωτερικο σας θεμα τι θα ακολουθησει ???? Θα ακολουθησει το ονειρο του ΣΥΡΙΖΑ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ" Και βεβαια αν το καταφερουν ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και μαζι με τον ΓιαΝΝη να τους κανουμε αγαλματα !!!!!!!! Και κατι τελευταιο , τι απαντατε στον Κυβερνητικο εκπροσωπο του Συριζα που βγηκε και την στιγμη που ο λαος δεν ξερει τι να κανει , αυτος με ενα τεραστιο χαμογελο ειπε σε δηλωση του "ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ" και την αλλη ημερα κλεισανε τις τραπεζες !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ολα αυτα αλλα το οχι εχει και ρισκα που αναγκαστικα πρεπει να παρουμε,και τοτε κανςις δεν μπορει να σου υποσχεθει η να προβλεψει τιποτα,δεν υπαρχει οδος διαφυγης χωρις ρισκο