Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

OXI
Δημοκρατικοί πολίτες Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι

Η ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΗ 2015 θα μείνει στην ιστορία σαν ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς του νεοελληνικού έθνους-κράτους.
Καλούμαστε και με την ψήφο μας να κατοχυρώσουμε την θέση της χώρας στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάρτη ως έθνος-κράτος ανεξάρτητο-δημοκρατικό-ισότιμο με τα άλλα έθνη, ματαιώνοντας τις επιδιώξεις των πιο σκοτεινών και αντιδραστικών δυνάμεων να την καταστήσουν αμετάκλητα θλιβερή αποικία και διαρκή παγκόσμιο ζήτουλα.
Ο εσμός των συμμοριών της ολιγαρχίας, του παρασιτισμού, της διαφθοράς, του δοσιλογισμού, συγκροτήθηκαν χωρίς προσχήματα πια σε κοινό μέτωπο με την άμεση καθοδήγηση των ευρωπαϊκών, νεοαποικιοκρατικών δυνάμεων και επιχειρούν να πάρουν από το λαό τη ΡΕΒΑΝΣ της 25ης του Γενάρη.
Επιστρατεύοντας κάθε θεσμό και μηχανισμό εκβιασμού και τρομοκρατίας του λαού με σημαία το ΕΥΡΩ. Επιχείρησαν και επιχειρούν να ανατρέψουν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ ευτελίζοντας το πολιτικό κεφάλαιο που εκπροσωπούν για το λαό και τη χώρα.
Δημοκρατικοί πολίτες, άνθρωποι της δουλειάς και του μόχθου
Ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να μετασχηματίσει το ΕΥΡΩ σε νόμισμα της χώρας και όχι ΑΓΧΟΝΗ για το λαό και την χώρα, ΑΓΧΟΝΗ για την ΕΡΓΑΣΙΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, όπλο εκβιασμού και τρομοκρατίας του λαού όπως μέχρι σήμερα με το σύστημα διαπλοκής,  είναι η συντριπτική καταδίκη των αποικιοκρατικών τελεσιγράφων. Είναι η συντριπτική πλειοψηφία του ΟΧΙ.
Ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν και δίνουν μέχρι τώρα την μάχη του λαού και της χώρας κάνοντας στο ακέραιο το καθήκον που τους ανέθεσε ο λαός στις 25 Γενάρη.
Τώρα ο λαός και πάλι έχει το λόγο στις 5 ΙΟΥΛΗ.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: