Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Της Παπαλάμπραινας! "Βγες στους δρόμους να πανηγυρίσεις λαέ, ο Βενιζέλος μένει γιατί είναι χρήσιμος"

Βενιζέλος

Ο άνθρωπος ευθύνη, ο άνθρωπος αλήθεια, ο φωτεινός παντογνώστης του ρεαλισμού δήλωσε ότι θα μείνει...

«Θα μείνω στη Βουλή γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμη η παρουσία μου εκεί για λόγους που υπερβαίνουν τα κομματικά όρια του ΠΑΣΟΚ» τονίζει ο πάντα σεμνός, ο μετριόφρων σε βαθμό κακουργήματος ΕυΑΓΓΕΛΟΣ, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» εν όψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Στο οποίο συνέδριο -ειρήσθω εν παρόδω- αύριο θα εκλεγούν και 2.000 σύνεδροι, πράγμα που σημαίνει ότι το Κίνημα έχει υπερπολλαπλάσια μέλη!!!
Αλλά αυτό που καίει και τσουρουφλίζει αυτή την ιστορική για το Σοσιαλισμό στιγμή είναι να μη φύγει ο Βενιζέλος.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πατήστε QUIT, παιδιά!
O Mπένυ πρέπει να μείνει ενεργός. Γιατί ο ογκόλιθος αυτός του έθνους και της πολιτικής δεν είναι ένας απλός πασόκος. «Είναι χρήσιμη η παρουσία μου για λόγους που υπερβαίνουν τα κομματικά όρια του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο αρχηγός, δείχνοντας ότι έχει επίγνωση του ιστορικού του ρόλου. Να μείνει για να έχει ο λαός τον σωστό εκφραστή του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής να σιχτιρίζει.
«Δεν πρόκειται να πάω σε καμία εξορία και να περιμένω να με φωνάξουν να σώσω την πατρίδα», είπε ο Βενιζέλος. Μην αναφωνήσετε τα γνωστά "κούνια που σε κούναγε" και "ούξου λαμόγιο". Aλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις... μαζευτείτε την Κυριακή, μετά την εκκλησία, έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη σε μια σιωπηρή παράκληση-διαμαρτυρία με ρεσό μπας και τον κρατήσουμε στην πατρίδα.
Από μικρό... ΠΑΣΟΚ μαθαίνεις την αλήθεια
Το ΠΑΣΟΚ, όσο ήταν μεγάλο και σίγουρο, σαν ασφαλιστική εταιρία, έλεγε τα δικά του τα σοσιαλιστικά, τα ψεματάκια του, τις αρλούμπες του. Τώρα, όμως, μικρό και τριανταφυλλένιο καθώς κατάντησε, λέει μόνο την αλήθεια κι έχει το θεό βοήθεια... Το είπε και ο τρισμέγιστος Μπένι: «Το μεγάλο πλεονέκτημα του σημερινού ΠΑΣΟΚ είναι ότι σμικρύνθηκε τόσο πολύ που μπορεί να μιλάει πλέον στο όνομα της αλήθειας και μόνο. Και κυρίως να μιλά στο όνομα μιας αντίληψης εθνικού συμφέροντος. Το κομματικό συμφέρον εξανεμίστηκε».
* Το left.gr θα βρεθεί και θα κινηματογραφήσει το πλήθος των πιστών του Μπένι στη διαδήλωση στη Χαριλάου Τρικούπη. Οι σκηνές θα χρησιμοποιηθούν στο αριστούργημα που ετοιμάζεται με τίτλο «Αγάπη μου, συρρίκνωσα το ΠΑΣΟΚ»
Βενιζέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: