Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν τη δράση τους ενάντια στους πλειστηριασμών ακινήτων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Συνεχίζουν τη δράση τους ενάντια στους πλειστηριασμούς οι ΑΝΕΛ - Γ. Χρηστοφορίδης: «Βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων»
H Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ομόφωνα μετά από συνεδρίαση της να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την «Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς».
 

Έτσι, την Τετάρτη, αντιπρόσωποι των ΑΝΕΛ έδωσαν το παρών στο Ειρηνοδικείο Πειραιά όπου επρόκειται να βγουν σε πληστειριασμό 15 ακίνητα πρώτης κατοικίας.
 
Παρά την φρενίτιδα της προεκλογικής εκστρατείας τους, το κίνημα των ΑΝΕΛ εκπροσώπησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος στην Α' Πειραιά, Γιώργος Χρηστοφορίδης, εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Ζησιμάτος, πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και η υποψήφια βουλευτής στην Β' Πειραιά, η νομικός Ειρήνη Μαρούπα. Τη συμμετοχή της γραμματείας στον Πειραιά οργάνωσε πάλι η Περιφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Α'-Β' Πειραιά κα Ξένια Ιωαννίδου.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα πλήθος κόσμου από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πολιτικά μετερίζια αρνήθηκαν το αίτημα του προέδρου να αδειάσουν την αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα και όλοι μαζί ενωμένοι απέτρεψαν τους 15 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς. Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω εκλογών υπάρχει αναστολή όλων των προγραμματισμένων πλειστηριασμών.
 
Αμέσως μετά την απόλυτα επιτυχημένη δράση, ο Γιώργος Χρηστοφορίδης (εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην πρώτη εκλογική περιφέρεια Πειραιά και Νήσων) δήλωσε:
"Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου με την υπερφορόλογηση και τον απαράδεκτο ΕΝΦΙΑ έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους Έλληνες. Βγαίνουν στο σφυρί σπίτια ανθρώπων που ήταν πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις τους και αυτό που μας λένε οι υπουργοί του Σαμαρά είναι να πουλήσουμε τα σπίτια μας για να πληρώσουμε τους φόρους την ώρα που αυτοί ζούνε σε βίλες και γνωρίζουν καλά ότι η αντικειμενική αξία των σπιτιών δεν έχει καμία σχέση με την εμπορική. Όλα αυτά, όμως, από τις 26 Ιανουαρίου αλλάζουν".

toxwni.gr/
 
"Αυτοί που λέγανε ότι θα προστατεύσουν την πρώτη κατοικία του Ελληνα, την έχουν από 1 Ιανουαρίου αφήσει εντελώς απροστάτευτη" τόνισε για να συμπληρώσει πως: "Το ΧΩΝΙ από την πρώτη στιγμή στήριξε τις δράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς. Είναι μία δράση που πρέπει να συμμετάσχουν όλοι καθώς κανείς δε μπορεί να ξέρει πότε θα μπει στο στόχαστρο. Είναι μία δράση ψυχής που προέρχεται από τους πολίτες και για αύτό έχει και τεράστια αξία ενώ έχει καταφέρει να σώσει πολλά σπίτια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: