Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Και το όνομα αυτού... «Κίνημα αλλαγής»

Και το όνομα αυτού... «Κίνημα αλλαγής»
Κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο το όνομα και τα σύμβολα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ η επίσημη παρουσίαση αυτών και της ιδρυτικής παράταξης θα γίνουν αύριο στις έξι το απόγευμα στο Ίδρυμα Μπενάκη.

Την κατάθεση έκανε σήμερα Παρασκευή, το μεσημέρι, ο Γιώργος Πεταλωτής. Το πιθανότερο όνομα του νέου κόμματος είναι το «Κίνημα Αλλαγής».

Με την ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα που την υπογράφουν, τα οποία θα είναι περισσότερο νέων και άγνωστων στελεχών και λιγότερο έως καθόλου από γνωστών παραγόντων της πολιτικής σκηνής, ώστε να δοθεί η εντύπωση του νέου ξεκινήματος.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται σήμερα σχετική ανακοίνωση από τον κ. Παπανδρέου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ν αλλάξεις ρε φίλε το μνημόνιο που έφερες και όλα αυτά τα χρόνια το ψήφιζες;

Ο ΠΑΛΙΟΣ είπε...

META TO KKE ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ...ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΓΕΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ Ο Γ Α Π ΝΑ ΕΧΕΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Κανονικα "ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ" επρεπε να το ονομασει ο εξω απο εδω . Ουτε ντροπη ουτε ιχνος μεταμελειας ουτε τσιπα ουτε φιλοτιμο τιποτε . Αλλα τι να περιμενει κανενας απο αυτον , αυτον που στο χρονο του πατερα του χορευε ζεϊμπεκικα στην Τουρκια ??? Αντε Τζεφρι και αν βγεις να ζητησεις και μια Μ.Κ.Ο. επιδωτουμενη απο το κρατος για την μαμα σου γιατι αλλιως που θα μαζευονται να πεζουν μπιριμπα με τις φιλες της ? Μασε το σοι σου κι αντε απο εκει που ηρθατε στις Η.Π.Α. να το πεζεις οπως θελεις εσυ !!!!!