Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Χάθηκε η τσίπα


Πού πάμε ρε παιδιά; Σε τι κατρακύλα βρισκόμαστε;

Τόσο πολύ έχουμε επιτρέψει στους άλλους να διαφεντεύουν την συμπεριφορά μας και τη ζωή μας; Τόσο πολύ έχουμε περιορίσει τη λογική, μέχρι του σημείου να την έχουμε φυλακίσει στα στενά και σκοτεινά όρια της τσέπης μας;
Τόσο πολύ εύκολα ξεχνάμε και συγχωρούμε τους ανθρώπους που πλήγωσαν τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας; Το κυριότερο όμως αλλά και το πλέον ολέθριο για την πατρίδα είναι πως κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών μας.
Δυστυχώς ένας από τους ανθρώπους που κατέστρεψαν την Ελλάδα ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ξανάρχεται σαν εφιάλτης στην πολιτική μας πραγματικότητα.
Ήθελα νά' ξερα απευθύνεται σε ανθρώπους χωρίς μνήμη, λοβοτομημένους, ή σε αυτούς που είχανε μάθει στο ταΐνι, που τόσον καιρό μετά την αφίππευση της εξουσίας πάθανε στερητικό σύνδρομο και τώρα θέλουνε να ξαναϊππεύσουν για να συνεχίσουν το καταστρεπτικό τους έργο;
Που βρήκε το θράσος και τολμά να σου ζητήσει να τον εμπιστευτείς και πάλι, μετά τα καταστροφικά μνημόνια και την προσβολή που απηύθυνε δημοσίως σε ολόκληρο τον κόσμο, πως διοικεί μια διευθαρμένη χώρα;
Ποιά τράπεζα εγκεφάλων που τον διευθύνει και τον κατευθύνει τον έσπρωξε να κατέβει πάλι στην πολιτική σκηνή και να ζητήσει ξεδιάντροπα την ψήφο σου;
Καλά αυτός βρίσκεται στον δικό του κόσμο, εσύ όμως σε ποιόν κόσμο ζείς και τον χειροκροτείς σαν αφιονισμένος;
Ξέρετε πως το λογικό και το παράλογο είναι αντίρροπες δυνάμεις.
Ο πολιτικός αμοραλισμός έφτασε σε έσχατο σημείο, ώστε οι βουλευτές ν' αλλάζουν κόμματα σαν το μπαλάκι του πίνκ πονγκ που πάει πέρα δώθε και εσύ ζαλίζεσαι να παρακολουθείς τις μετακινήσεις τους.
Πρώτο θέμα των πολιτικών συζητήσεων στα κανάλια είναι αν η κυρία Άντζελα Γκερέκου μεταπηδάει από το ετοιμοθάνατο κόμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου στο εν αγωνία ευρισκόμενο να χάσει την εξουσία κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.
Ο κύριος Τσίπρας πάλι, με τον γάμο του με τους φιλοσκοπιανούς του κόμματος των οικολόγων πρασίνων του κυρίου Τρεμόπουλου, του υποστηρικτή της Σλαβομακεδονικής μειονότητας και μακεδονικής γλώσσας, βάλθηκε να επιβεβαιώσει τις υποψίες πως είναι φιλότουρκος και φιλοσκοπιανός
Αυτά για να μη ξεχνιόμαστε και να ανοίγουμε τα στραβά μας πρίν ρίξουμε την ψήφο μας και μετά να λέμε πως δεν ξέραμε.
Επάνω στην ακριτική Θράκη οι μουσουλμάνοι δεν κατέρχονται αυτοτελώς στις εκλογές φοβούμενοι να μη μείνουν έξω από την Βουλή και προτίμησαν να κατέβουν ως Δούρειος Ίππος με τα κόμματα εξουσίας και μέσα από την ίδια την ελληνική Βουλή να κάνουν την προπαγάνδα τους με την ανοχή των κομμάτων τους.
Για τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" κουβέντα δεν γίνεται παρά μόνον πως τα ποσοστά τους συνεχώς πέφτουνε και όποιος σκέφτεται να τους ψηφίσει είναι μια χαμένη ψήφος.
Κουβέντα πουθενά για την κάθοδο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρίου Φώτη Μακρή στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ.
Σιγήν ιχθύος και για τον εισαγγελέα κύριο Ιωάννη Σακκά πως κι' αυτός κατεβαίνει στην πολιτική με τους ΑΝΕΛ.
Μαζί στον αγώνα και ο Γιώργος Χριστοφορίδης της μαχητικής εφημερίδας "το χωνί"
Αυτός είναι ο ρόλος των κατευθυνόμενων ΜΜΕ, να εξαφανίσουν τους ΑΝΕΛ για να μετακομίσουν οι ψηφοφόροι του στη ΝΔ όπως πιστεύουν, αλλά το ίδιο κάνουν και για τα άλλα μικρά κόμματα.
Ο νόμος της ζούγκλας:
Ο θάνατός σου η ζωή μου με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον.
Θεόφιλος Αιγινήτης Ζωγράφος - Συγγραφέας theofilouerga.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι ειναι η πληρωμη που δινουν οι προερχομενοι απο την Ν.Δ, ψηφοφοροι στον ΑΓΝΩΜΟΝΑ Καμμενο . Ας πει και κατι αλλο απο το να βριζει το κομμα το οποιο τον ανεδειξε κι εφτασε και Υπουργος . Τοτε γιατι δεν τα εφτιαχνε ολα ???