Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ανωμερίτης: Το 2015 θα είναι καλή χρονιά για την κρουαζιέρα

Ανωμερίτης: Το 2015 θα είναι καλή χρονιά για την κρουαζιέρα

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2015, το MSC SINFONIA, υποδέχθηκε το Σάββατο  η Διοίκηση του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά, παραδίδοντας στον πλοίαρχο Capt Pietro Scarpato το θυρεό του λιμανιού και βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου και στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά και ποτά.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ  Γιώργος Ανωμερίτης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2015 θα είναι μια καλή χρονιά για την κρουαζιέρα και ιδιαίτερα για το λιμάνι του Πειραιά αφού ξεκινάνε τα έργα της επέκτασης του λιμένα κρουαζιέρας δαπάνης 136.000.000 ευρώ με κοινοτική χρηματοδότηση 95%.

Ο ΟΛΠ διατηρεί και φέτος για τέταρτη χρονιά σταθερά τα τιμολόγιά του για την κρουαζιέρα και την ακτοπλοΐα, καθιστώντας έτσι το λιμάνι και οικονομικά ελκυστικό για τις εταιρείες. Παράλληλα προσβλέπει ότι μαζί με τα έργα της Πολιτιστικής Ακτής να καταστήσει την πόλη του Πειραιά, ενόψει και του εορτασμού των 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, το 2021, παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού και ειρήνης.


Το κρουαζιερόπλοιο MSC SINFONIA, κάνει 12ήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με 1.857 επιβάτες από 42 εθνικότητες και 675 μέλη πλήρωμα.


Καρτερία:
  • Ο τουρισμός αναγνωρίζεται πλέον απ την επίσημη Πολιτεία ως η υπ αριθμ 1 πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας.
  • Όλοι φροντίζουν για την αναβάθμιση των λιμανιών τους .
  • Εμείς εδώ τι περιμένουμε;  



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν λεω αν βγει ο Συριζα και πανε το καλοκαιρι και κλεισουν το λιμανι για διαμαρτηρια και δεν βγαινει κανενας τουριστας εξω τι θα κανει η κυβερνηση του ?????? Οσο για εμας ΚΑΡΤΕΡΙΑ ? Χ... ψυλα κι αγμαντευε !!! Δεν ενδιαφερεται και δεν ενδιαφερθει κανενας διοτι εχουν καποιοι φροντισει να ονομασουν το μονο λιμανι για τους Δελφους εμπορικο και τιποτε αλλο αρκει να μην θιγουν συμφεροντα καποιων , ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ !!!!