Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου για την «Νύχτα των Στοιχειών»

 
 
Το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας, η Οργανωτική Επιτροπή « Η νύχτα των στοιχειών 2013» και το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Δελφών, ευχαριστούν όλους τους φίλους και φίλες που και φέτος συμμετείχαν με τον δικό τους μοναδικό ενθουσιασμό στις εκδηλώσεις της νύχτας των στοιχειών, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η επιτυχία των εκδηλώσεων οφείλεται και ανήκει σ΄ αυτούς.
Ιδιαίτερα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το φίλο Γιώργο Καριαμπά και τα καταστήματα Ciao, Γαζής Logistics και την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών για όσα δωρεάν προσέφεραν στον κόσμο, καθώς και τα καταστήματα Δ. Τσιπούρα, Ντίνας Δρίβα, Ν. Σιδηρόπουλου, Αφών Μανιτάρη, Αφών Λαλά, Η.Μαντζίνου, Αν. Μαργώνη, Κ. Περλίγκα, Σ. Φάκου και Κάβα Αποστόλου που συνεργάστηκαν μαζί μας.
Επίσης ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γυναικών Φωκίδας, το ΚΑΠΗ, το «Χοροστάσι» Ιτέας και τους κουδουναραίους Διστόμου.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην λαχειοφόρο που έγινε με σκοπό την αγορά στολών για την εκδήλωση. Ο αριθμός που κληρώθηκε είναι ο 967 και τη στολή κέρδισε η κα Ασημούλα Ξεπλάτη.
Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, να πούμε για όσους συμμετείχαν με στολές του Εικαστικού (κουδούνια, δέρματα κλπ) ότι η επιστροφή τους θα γίνεται την Πέμπτη και την Παρασκευή 21 & 22 Μαρτίου 18:30 με 21:00 και Σάββατο 23 Μαρτίου 10:00 με 13:00 και από την άλλη εβδομάδα Δευτέρα και Παρασκευή 18:30 με 21:00
ΑΜΦΙΣΣΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας,
Οργανωτική Επιτροπή « Η νύχτα των στοιχειών 2013»
Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Δελφών



Δεν υπάρχουν σχόλια: