Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΙΤΕΑ : Οι όμορφες σημερινές φωτογραφίες αλλά και οι ντροπιαστικές !!


Σε ένα όμορφο πρωινό, τα παιδιά ενός σχολείου, έκαναν σήμερα στην Ιτέα, την εκδρομή τους παίζοντας στην πανέμορφη παραλία μπροστά από το ΜΑΪΜΙ.

Όμορφες στιγμές, παιδική αθωότητα, όμορφα παιχνίδια,σε ένα πανέμορφο σκηνικό.

Κοιτάζοντας όμως όλες τις παρακάτω φωτογραφίες ,θα διαπιστώσετε και κάποιες ντροπιαστικές εικόνες ,που αμαυρώνουν το κατα άλλα υπέροχο παραλιακό τοπίο. Σίγουρα η ευθύνη δεν είναι του Δήμου, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να επέμβει αυταπάγγελτα μέχρι και ο εισαγγελέας για να εκλείψουν αυτές οι εικόνες και μάλιστα τώρα που έρχεται και η τουριστική περίοδος.








Ακολουθούν οι ντροπιαστικές εικόνες ,που τα ανέμελα παιδάκια, παίζουν μέσα στα χαλάσματα ενός εγκαταλελειμμένου  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με ότι κινδύνους συνεπάγεται όταν βλέπεις σκεπές πεσμένες και αθώα παιδάκια να κουβαλούν τα απομεινάρια του κτιρίου για να παίξουν.




ΠΗΓΗ: http://neastereas.blogspot.gr/


Συμπληρώνουμε μια φωτογραφία από την ίδια παραλία που λάβαμε πριν λίγες ημέρες από αναγνώστη μας. 

20 σχόλια:

TO ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΕ είπε...

Κατ αρχήν αυτό που κάνετε να φωτογραφίζετε τα παιδιά την ώρα που παίζουν εκτός από απαράδεκτο ηθικά, είναι και ποινικά κολάσιμο. Αναδημοσιεύετε το απαράδεκτο χαζορεπορτάζ ενός χαζού άρα είστε και εσείς ποινικα εκτιθέμενοι.
Και όλα αυτά για να πείτε για το κατάστημα που είναι εγκαταλελειμμένο.
Ντροπή αίσχος και αγραμματοσύνη εσάς των ψετοδημοσιογραφων.
Οσο για το κατάστημα «πανέξυπνοι», είναι ιδιωτική περιουσία και κανένας δεν μπορεί να επέμβει να φωτογραφίζει να διασύρει ούτε να μπαίνει μέσα.( Δεύτερη ποινικα κολάσιμη πράξη)
Η συνέχεια στον εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

SBHSTE TIS FOTO NTROPH

Ανώνυμος είπε...

στο εξωτερικο σε κτιρια τα οποια ειναι επικινδυνα η εχουν προβληματα και εχουν σταματησει οι διαδικασιες κατασκευης τους για διαφορους λογους
''σκεπαζονται'' τουλαχιστον με παραλλαγη συγγενους αισθητικης με τα γυρω κτιρια και ασφαλιζονται να μην κινδυνευει ο κοσμος.
στο κεντρικο δρομο της ιτεας υπαρχει γιαπι στα μπετα γεματο ακαθαρσιες,πιο περα στη καραισκακη υπαρχει γωνιακο παλιο κτισμα που το μονο που το κρατα να μην γκρεμισθει ειναι τα περιμετρικα καλωδια του οτε!και εκει περνανε συνεχως παιδια γιατι ειναι κοντα τα φροντιστηρια

Ανώνυμος είπε...

5 07 ξερεις τι γινοταν το καλοκαιρι στο παλιο καταστημα και τι θα γινει και φετος? γιατι δεν το καταγγειλες τοτε?
σε πειραξαν τα μπλογκ με την αποκαλυψη? η δηθεν τα παιδακια?

Ανώνυμος είπε...

Απλά θέλω να επισημάνω στον "άγνωστο"(άγνωστη;) σχολιαστή των 5:07' ο/η οποίος/α είναι αρκετά γνωστός/ή στους παροικούντες την Ιτέα και...Κίρρα βεβαίως, βεβαίως.
Οι φωτογραφίες είναι γενικές από τοπίο όπου υπάρχει και δραστηριότητα ενός σχολείου και δεν διακρίνονται χαρακτηριστικά προσώπων. Το αυτό έχει συμβεί και σε άλλες ομαδικές δραστηριότητες, όχι μόνον πανελλαδικά αλλά και προσφάτως στην Κίρρα, όπου οι "Φίλοι της Κίρρας" έκαναν καθαρισμό στο αλιευτικό καταφύγιο, με τις φωτογραφίες να δείχνουν ανύποπτα παιδιά, να μαζεύουν σκουπίδια. Τότε δεν υπήρξε ανάλογο σχόλιο από κανέναν. Και αλίμονο άν υπήρχε!
Όσον αφορά το "εγκαταλελλειμένο κατάστημα", να διορθώσω ότι, εκεί που προσπαθεί να σκαρφαλώσει το παιδάκι, είναι το καταπατημένο μέρος του παραλιακού δρόμου στην πλάζ των Φοινίκων, δηλ. δημόσια περιουσία και όχι ιδιωτική. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα (εσωτερικό;) με τον/την συγκεκριμένο/η σχολιαστή/τρια και τα βλέπει όλα άσχημα και ποινικά κολάσιμα. Θυμίζει μιά παλιά τηλεοπτική σειρά με μιά ανίκανη και καταπιεζόμενη κοπέλλα, την "Μαρία η άσχημη" της οποίας οι ανασφάλειες, εκδηλώνονται με ανώνυμες καταγγελίες.
Θα είμαι περίεργος να δώ ποιός/ποιά θα πάει στον εισαγγελέα για να καταγγείλει την ανηθικότητα του φωτογράφου, ο οποίος κατέδειξε τον ξεπεσμό και την εγκληματική αδιαφορία των αιρετών στο συγκεκριμένο σημείο. Και λίγα έγραψε ο "χαζοδημοσιογράφος"! Έπρεπε να κάνει μιά αναφορά στο Υπ. Εσωτερικών και στο Υγείας και να ζητήσει τον πειθαρχικό έλεγχο αυτών οι οποίοι επιτρέπουν τον "ακροβατισμό" των νέων παιδιών ανάμεσα στο ατύχημα και την μολυσματική ασθένεια!
Ειλικρινά θα χαρώ να 'δώ τον/την ευαίσθητο/η καταγγέλοντα με την άψογη ηθική και να πεισθώ πλέον ότι, ναί, πάμε καλά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα ρε χαζοχαρούμενο πουλί αυτη η βρώμα δεν σε ενοχλεί ετσι θάναι και το σπίτισου φένεται.....

Καρτερία είπε...

Ο τίτλος του Κειμένου στο τέλος.
Σχετικά με την ουσία των πραγμάτων.
Δεν είμαστε εκεί για να ξέρουμε εάν ο φωτογράφος ήταν «γνωστός» ή «άγνωστος». Φέρουμε την ευθύνη ότι δεν αντιληφθήκαμε πονηρό σκοπό σε αυτές τις φωτογραφίες αλλά δεν ντρεπόμαστε για αυτό.
Εμείς αναδημοσιεύσαμε την ανάρτηση για την ουσία του θέματος. Αν κάποιος, με τα «δικά του μάτια», στις φωτογραφίες αυτές βλέπει τα παιδιά και όχι το σύνολο, αυτό αφορά τον ίδιο και τον ψυχισμό του. Κάπως έτσι λειτουργούν και αυτοί που είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά. Η ανάλυση αυτών των φωτογραφιών είναι αρκετά χαμηλή ώστε να μην επιτρέπει να διακριθούν τα προσωπικά χαρακτηριστικά κάποιου παιδιού κάνοντας ζουμ ή κάτι άλλο, αλλά ικανή να επιτρέψει την συμμετοχή της ανώνυμης φιγούρας των παιδιών στο συνολικό θέμα της φωτογραφίας.
Προφανώς συμφωνούμε με την άποψη ότι οι πέντε πρώτες φωτογραφίες είναι όμορφες σαν θέμα, κυρίως αυτή με το σπιτάκι που είναι στην αρχή της ανάρτησης.
Αυτό που καταλάβαμε ότι ήθελε να πει η ανάρτηση είναι απλά αυτό που έλεγε το κείμενό της. Ότι είναι κρίμα και απαράδεκτο δίπλα στην ομορφιά των πρώτων φωτογραφιών, να επιτρέπουμε σαν κοινωνία την ασχήμια και τον κίνδυνο στο οποίο εκθέτουμε τα παιδιά δεχόμενοι εδώ και πολλά χρόνια την κατάσταση που φαίνεται στις τελευταίες. Η αναφορά δε δεν είναι καν «αντιπολιτευτική» κάποιου αρμόδιου αλλά έχει (ορθά και κατ’ εμάς) αυτοκριτική διάθεση.
Αυτό που φαίνεται στις τελευταίες φωτογραφίες για εμάς, είναι επικίνδυνα χαλάσματα από αυθαίρετες κατασκευές κατασκευασμένες μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Ο χώρος μεταξύ της όψης του καταστήματος που βρίσκεται πίσω από τα χαλάσματα και του παρτεριού με το σκουριασμένο κάγκελο, είναι δημόσιος δρόμος ή δημόσιος πεζόδρομος (για λεπτομέρειες στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου). Το κατάστημα δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια, άρα δεν έχει κάποια σύμβαση παραχώρησης από το Λιμενικό Ταμείο, άρα η περιοχή αυτή βρίσκεται πλήρως στην ευθύνη και δικαιοδοσία της Πολιτείας. Το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί που παραχωρούνται δικαιώματα για τραπεζοκαθίσματα στα μαγαζιά είναι μία άλλη υπόθεση για τα εν λειτουργία καταστήματα.
Αυτό που βρίσκεται πίσω από τα χαλάσματα, είναι ένα κτίριο που πριν πολλά χρόνια λειτουργούσε σαν κατάστημα. Αυτό που διασύρει το παρελθόν του δεν είναι η φωτογραφία άλλα η πραγματική κατάσταση στη οποία βρίσκεται. Σήμερα είναι εγκαταλειμμένο και με τα λίγα που γνωρίζουμε, οι ιδιοκτήτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών αν ένα παιδί μπει μέσα από την οικοδομική γραμμή στο κτίριο και χτυπήσει. Επίσης αν δεν κάνουμε λάθος, αν ένα παιδί χτυπήσει στα χαλάσματα στον δημόσιο χώρο, συνυπεύθυνη είναι και η Πολιτεία και ίσως αυτό να είναι μία καλή δικαιολογία για να κινητοποιηθεί και να καθαρίσει τον χώρο. Συνεχίζεται…

Καρτερία είπε...

Για τις προθέσεις του καταγγέλλοντος.
Το να χρησιμοποιείται πρώτος πληθυντικός στο «να φωτογραφίζεται τα παιδιά την ώρα που παίζουν εκτός από απαράδεκτο ηθικά, ....» δεν ταιριάζει λογικά με το «Αναδημοσιεύεται το απαράδεκτο χαζορεπορτάζ ενός χαζού...» στην επόμενη πρόταση.
Το ότι κάποιος κατάλαβε ότι η ανάρτησή μας θέλει να πει ότι το κατάστημα είναι εγκαταλελειμμένο, είναι δικαίωμά του. Η προσθήκη του δικού μας blog στην ανάρτηση δείχνει την καταστραμμένη πόρτα της χημικής τουαλέτας που αν δεν αποκατασταθεί γρήγορα θα έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή όλης της κατασκευής.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με την αναρτηση σας,αλλα να σας θυμισω,οτι το ιδιοκτησιακο καθεστως του χωρου μπροστα,οχι μονο απο την συγκεκριμενη ιδιοκτησια,αλλα και απο ολον τον πεζοδρομο ειναι μια ιστορια!!!Ο πεζοδρομος,οπως καποιοι γνωριζουν,δεν ειναι καταγεγραμενος στα αρχεια της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ γιατι ΠΟΤΕ δεν απαλλοτριωθηκε!!!Περιβολια, κηποι,ιδιωτικα απαρκινκ για βαρκες και αυτοκινητα ειναι καποιες απο τις χρησεις των ιδιοκτητων.Νομικα υπευθυνοι για τον συγκεκριμενο χωρο ειναι οι ιδιοκτητες. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ,ομως,υπευθυνοι ειναι οι και οι που ΕΜΕΙΣ ψηφισαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

στον 5:07
εισαι ένα σπασμένο δεκανίκι του παλαιοκομματικού κατεστημένου. ο μονο σου φόβος είναι μπας και μπεις στο κοινωνικό περιθώριο μαζι με αυτούς που στηριζεις.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 5.07 ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΕΡΙΑ.ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙΑ

Αν κάποιος, με τα «δικά του μάτια», στις φωτογραφίες αυτές βλέπει τα παιδιά και όχι το σύνολο, αυτό αφορά τον ίδιο και τον ψυχισμό του.

ΩΡΑΙΟ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟ ΠΑΙΔΟ.... κ.λ.π.
ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΗΕΥΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ.
ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΗΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΑΙΤ?

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

1. Όλα τα σχόλια είναι γραμμένα από τον ίδιους ανθρώπους, λένε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια. Δηλαδή απ τους ίδιους τους διαχειριστές .
2. Κατηγορείτε τον καταγγέλλοντα (σε άλλο μπλοκ στο ΒΗΜΑ της Ιτέας και όχι στο δικό σας) για «ανώνυμο» ενώ εσείς που βρίζετε ήσαστε επώνυμοι????
3. Βρίζετε έναν πολίτη με χυδαία λόγια και ανώνυμα (ενώ αυτός δεν βρίζει κανέναν).
4. Λέτε ότι είναι σπασμένη πατερίτσα του παλαιοκομματισμού ( τι δουλειά έχει αυτό με το θέμα…. μονό εσείς και τα απωθημένα σας ξέρετε). Μέχρι και ότι είναι παιδόφιλος φτάσατε να πείτε (ενώ εσείς δημοσιεύσατε φωτογραφίες με παιδάκια που παίζουν και εσείς κατηγορείστε) λέτε ότι ξέρετε ποιος η ποια είναι (σαΐνια μου εσείς) γράφετε, γράφετε…… και προσπαθείτε να αντιστρέψετε τα πράγματα.
ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ.
ΕΥΓΕ

Καρτερία είπε...

Σχολιαστή/στρια 06:05 μ.μ.

Έχασες τη ψυχραιμία σου και άρχισες το παραλήρημα. Τις απαντήσεις μας για το θέμα τις δημοσιεύσαμε επώνυμα, όπως και τώρα. Είναι σαφές πως δεν τις διάβασες καλά ή δεν θέλεις να τις κατανοήσεις.

Σε ενοχλεί που οι αναγνώστες έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και τα εκφράζουν μέσα από τα σχόλια τους;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ NEASTEREAS. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑRΤΕRΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ KAI ME ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΙΑ;
ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΥΡΙΕΣ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΘΕΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΑΝ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΤΑ NEASTEREAS ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΤΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ’ ΕΞΩ. ΕΛΕΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΙΕΡΟ ΘΑ ΒΕΒΗΛΩΣΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ελεος, ανθρωποι, αν ειστε ανθρωποι. Πόσο ανωμαλος μπορει να ειναι καποιος για να σκεφτει επικίνδυνα βλεποντας αυτες τις φωτογραφιες. Ποιος μαντης απαγωγεας θα μπορουσε να του δωσουν μια απο αυτες τις φωτογραφιες για να εντοπισει και να κανει κακο σε καποιο συγκεκριμενο παιδι κατα παραγγελια. Ελεος. Δεν εχετε τιποτα ιερο. Οχι και τα παιδια στον βωμο της μανιας σας μην χασετε την κουταλα. Ελεος. Φτανει πια. Τερμα. Η αντιπαρατεθειτε επι της ουσιας αν μπορειτε να δικαιολογησετε τις βρωμιες σας ή βουλωστε το. Οχι και τα παιδια. Τερμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ «ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ Ή ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 6-2 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.07 ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ??? ΓΙΑ ΔΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ

ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΑ? ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ