Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Νεκρή 23χρονη από την κακοκαιρία


Νεκρή 23χρονη από την κακοκαιρία
Καρδιακή προσβολή υπέστη μια κοπέλα 23 ετών την ώρα που την απεγκλώβιζαν από το όχημά της στη περιοχή του Χαλανδρίου.

Το πτώμα της έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου πάει αυτή την ώρα ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν πρόκειται για πνιγμό αλλά για ανακοπή.

Συνολικά η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 900 κλήσεις για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς οδηγών, ενώ επιχειρούν 70 συνεργεία με 140 πυροσβέστες.

Πολλοί οδηγοί εγκλωβιστήκαν επίσης στους δρόμους καθώς υπερχείλισε το ρέμα της Πικροδάφνης και ο Ιλισσός στην παραλιακή.  Λίγο νωρίτερα αποκαστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου και στην περιφερειακή του Αιγάλεω, μετά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί λόγω των σφοδρών καταιγίδων.

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται στην Αττική από τις 13.00 τοπική ώρα και μέχρι το βράδυ βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Διακοπές ρεύματος: Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η κακοκαιρία έχει θέσει εκτός λειτουργίας έξι γραμμές μέσης τάσης σε Κουκάκι, Νέο Κόσμο, Καλλιθέα προς Ταύρο, Φιλοθέη προς Αγ. Παρασκευή, Θρακομακεδόνες, Χολαργό.

Διακοπή δρομολογίων: Στον ΗΣΑΠ τα δρομολόγια διακόπηκαν για αρκετή ώρα από Ομόνοια μέχρι Ταύρο λόγω πτώσης δέντρου. Λίγο μετά τις 12 η βλάβη αποκαταστάθηκε και πλέον  όλα τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά. Κλειστός είναι, ωστόσο, ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής.

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: