Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ



ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1964


Γραφεία: Δημοτικό Κολυμβητήριο ΙΤΕΑΣ
ΤΗΛ./FAX: 22650-34144


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θερινή Ημερίδα Ορίων (Χαλκίδα 30.06 – 01.07.2012)

Στους αγώνες συμμετείχαν δέκα αθλητές της Αγωνιστικής Κατηγορίας, οι οποίοι βελτίωσαν τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα που συμμετείχαν. Ο αθλητής του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Αλέξανδρος έπιασε το όριο σε άλλα δύο αγωνίσματα (100μ. Ελευθ. και 400μ. Ελευθ.), ανεβάζοντας σε 3 τα αγωνίσματα που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.


Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου για τις προσπάθειες τους και ευχόμαστε στον Αλέξανδρο και τον προπονητή του κ. Λουκά ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ καλή επιτυχία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών (ΟΑΚΑ 10-14.07.2012).


Θερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών 10-11-12 ετών (Χαλκίδα 30.06 – 01.07.2012)


Στους αγώνες συμμετείχαν επτά αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 2 χρυσά, 5 αργυρά και 10 χάλκινα μετάλλια. Συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή τους κ. Κώστα Λαλλά και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο μέλλον.


Το ΔΣ του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

7 σχόλια:

ιτιωτης είπε...

Συγχαρητηρια στους αθλητες και στις αθλητριες του Ν.Ο.Ι.Καλη συνεχεια στον Αλεξανδρο Γεωργαντα και στον προπονητη του Λουκα Οικονομου στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Ειμαστε ολοι διπλα τους.

ΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

ΑΧ! ΒΡΕ ΔΟΛΙΕ ΦΟΥΡ...ΡΗ
ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ...ΖΗ
ΤΑ ΑΡΧ...Α ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!

Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ-ΕΟΦ...= 3-0

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΔΟΥΛΕΙΑ,ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΠΕΙΣΜΑ,ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΙΣ.

ΙΤΙΩΤΗΣ είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ......ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.....ΑΡΕ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΚΟΠΑ ΑΣΤΟΧΑ ΑΚΑΙΡΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΠΙΑΣΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΚΤΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ
ΚΑΛΕΝΔΕΣ
Υ.Γ.
ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ...ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΚΤΑΔΕΣ...ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ!!!!!
ΑΛΛΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΓΚΟΜΑΧΩΝΤΑΣ
ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ......
ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ.........ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;