Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ!

syntagma-poreiaΗ πολιτική αλητεία συνεχίζεται. Μπροστάρηδες, πρώτος ο Βενιζέλος και μετά τα ξένα συμφέροντα των μεγαλοτραπεζιτών. Ο "σακάτης" του ΠΑΣΟΚ, ο αρριβίστας πάμπλουτος που έχει τυφλωθεί από την μωροφιλοδοξία να γίνει ο νέος Ανδρέας με χαρτζλικικωμένα Πακιστάνια της πλατείας Συντάγματος, με δηλώσεις του τύπου...«ένα γύρο εκτόνωσης και ένα γύρο απόφασης", ποντάρει ότι οι μεροκαματιάρηδες που μούντζωσαν και τα δύο κόμματα(ξεγελώντας και τους μεγαλονταβατζήδες της ενημέρωσης που ήθελαν συγκυβέρνηση για να φάνε τον άμπακο), θα τους ψηφίσουν σε επαναληπτικές εκλογές.Για να σώσουν το τομάρι τους, σαν αδιόρθωτοι πολιτικοί χοίροι.
Λένε: Ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου και το πολιτικό αδιέξοδο, θα προκαλέσουν ντόμινο αρνητικών εξελίξεων και πιέσεων από το εξωτερικό, που θα θέσουν την πορεία της χώρας στο ευρώ σε αμφιβολία. Αυτές με τη σειρά τους θα προκαλέσουν πανικό και φόβο στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στο τραπεζικό σύστημα και στην οικονομία. Ήδη σήμερα έριξαν το Χρηματιστήριο.


Πάνε με τον καλλιεργούμενο πανικό να μας υφαρπάξουν την ψήφο. Μέθοδοι πολιτικής μαφίας. Το θέμα είναι τι θα κάνουν ο Σαμαράς-που κατάλαβε, ελπίζουμε, ότι είναι υπό αμφισβήτηση και βέβαια οι άλλοι. Ελπίζουμε ο Τσίπρας να έχει ωριμάσει και να αφήσει τις περιττές μαγκιές των μπαχαλάκηδων. Δεν χωράει τέτοια για ένα κόμμα που "πούλησε" πατριωτισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τον εννούσε.



Να καθίσουν λοιπόν να αποκόψουν τους πολιτικούς αλήτες του χάους που είναι βαμμένοι πράσινοι και να σχηματίσουν ισχυρή κυβέρνηση. Η άποψη μας είναι ότι εαν γίνουν δεύτερες εκλογές, ο δικομματισμός θα εξασφαλίσει κυβέρνηση που θα πιεί το αίμα του λαού με τα νέα μέτρα.Όχι λοιπόν στις νέες εκλογές. Δεν είναι αυτή ή λύση. Επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου δεν χωράει με Βενιζέλο και αποτυχημένους.
ΠΗΓΗ: www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: