Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!

360-panoramikes-fwtografies-airpano-660Θέλετε να δείτε το Μανχάταν από τον 50ο όροφο ενός ουρανοξύστη; Μήπως να ρίξετε μια ματιά στους Καταρράκτες της Βικτώρια; Ή προτιμάτε να αφήσετε το βλέμμα σας να ατενίσει πάνω από τις κορφές του Νεπάλ; Η’ μήπως θέλετε να κάνετε μια βόλτα στο Μάτσου Πίτσου των Ινκας; Όλα αυτά είναι δυνατά με ένα κλικ χάρη στο στο airpano.
Πρόκειται είναι ένα μη κερδοσκοπικό πρότζεκτ που έχει σκοπό τη λήψη και παρουσίαση υψηλής ανάλυσης εναέριων πανοραμικών φωτογραφιών 360 μοιρών. Η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες Ρώσους φωτογράφους αλλά και ερασιτέχνες των πανοραμικών φωτογραφιών. Όλοι μαζί ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο, πετάνε με ελικόπτερα, με αερόστατα, κάνουν sky diving και γενικά χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να τραβήξουν τις πανοραμικές φωτογραφίες τους και να τις παρουσιάσουν στο κοινό.
Το αποτέλεσμα απλώς κόβει την ανάσα, από την ομορφιά και την λεπτομέρεια, σε σημείο που νομίζεις ότι βρίσκεσαι εκεί, μαζί τους, στο αερόστατο στη Μιανμάρ (φωτό πάνω) ή στην πτώση από τα 10.000 πόδια πάνω από τα Ιμαλάϊα . Και όπως λένε, σκοπεύουν να συνεχίσουν ώστε τα επόμενα δύο χρόνια να φτιάξουν 3D εικονικές περιηγήσεις από αέρος στα πιο όμορφα μέρη που είδε ποτέ το ανθρώπινο μάτι....
Κάντε κλικ στα εικονίδια παρακάτω για να δείτε τις απίστευτες αυτές εικόνες. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, όπου μπορείτε να πλοηγηθείτε με το ποντίκι και να ζουμάρετε.
Ματσου Πίτσου
Καταρράκτες Βικτώρια, Ζιμπάμπουε
Μαλβίδες
Άγιος Πέτρος, Κριμαία
Ακρωτήριο Καλής Ελπίδας
Ντουμπάι
Αριζόνα
Κρεμλίνο
Κουάλα Λουμπούρ
Λας Βέγκας
Μαϊάμι
Λίμνη Μόνο, Καλιφόρνια
Σαν Φρανσίσκο
Γιούτα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό θέμα. Μπράβο