Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ – ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!


     Εναντίον της Ελλάδος και του ελληνικού λαού, αυτές τις ημέρες παίζεται το πιο βρώμικο παιχνίδι. Για την ακρίβεια, ο επίλογος ενός καλά προσχεδιασμένου εγκλήματος που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και με πρωταγωνιστές τους αρχιδοσίλογους πρωθυπουργούς της χώρας. Μιλώ για τον δόλιο υπερ-δανεισμό της πατρίδας μας και την είσοδο στο ευρώ με πλαστά οικονομικά στοιχεία, σε συνδυασμό με την υπερκοστολόγηση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που πουλούσαν οι ξένοι (με πρώτη τη Γερμανία), στο ελληνικό δημόσιο.

     Όπως οι περισσότεροι έχετε αντιληφθεί το θέμα της παραμονής μας στο περίφημο ευρώ που πέφτει ραγδαία τις τελευταίες ημέρες, είναι ένα πλαστό δίλημμα όσον αφορά την περίφημη σταθερότητα της οικονομίας μας και ειδικότερα την πολυσυζητημένη ανάπτυξη. Μας ζητάνε να ψηφίσουμε, οπωσδήποτε, μία δεξιά-ευρωπαϊκή κυβέρνηση ου θα εφαρμόσει πλήρως το μνημόνιο και θα τηρήσει πλήρως τις δεσμεύσεις που υπέγραψαν Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος. Δηλαδή, ζητάνε με μαθηματική ακρίβεια να υπάρξει τεράστια ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να λεηλατήσουν τη δημόσια περιουσία και να ξεζουμίσουν ότι έχει απομείνει σ’ αυτή τη χώρα.

     Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτή η πορεία σε 1 σε 2 ή σε 3 χρόνια θα βγάλει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, λόγω κοινωνικής έκρηξης και πλήρους αποσύνθεσης του κοινωνικού ιστού. Από την άλλη πλευρά, απειλούν ότι εάν δεν βγάλουμε την κυβέρνηση που ΑΥΤΟΙ θέλουν και εκλέξουμε μία αριστερή κυβέρνηση θα μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη. Δηλαδή, και σε αυτή την περίπτωση, μας απειλούμεθα από το ίδιο τελικό αποτέλεσμα. Εν χρειάζεται να είσαι καχύποπτος για να καταλάβεις, ή να διαισθανθείς ότι εδώ παίζεται ένα χοντρό παιχνίδι σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και δεν αποκλείεται να επιδιώκεται η πλήρης οικονομική αποδυνάμωση τα χώρας, ώστε να πέσουμε σε άλλου είδους…. εθνικές περιπέτειες.

Η ωμή παρέμβαση της Μέρκελ στον Παπούλια, οι δηλώσεις Σόϊμπλε και η επίσκεψη- προειδοποίηση του Μάρτιν Σούλτς στην Αθήνα, είναι μία άνευ προηγουμένου συντονισμένη επέμβαση στα εσωτερικά μίας χώρας-μέλους της Ε.Ε. Μία επέμβαση που καταργεί de facto τα δημοκρατικά και κυριαρχικά δικαιώματα ενός λαού, να αποφασίσει για το μέλλον του. Το περιοδικό Der Spigel, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλες τις κινήσεις των γερμανών επισήμων και όχι μόνο, και όλους τους εκβιασμούς που πραγματοποιούνται αυτή την εποχή, προκειμένου να βγει κυβέρνηση, που θα είναι αρεστή, στο Βερολίνο και πρόθυμη να υλοποιήσει περαιτέρω τις σελίδες του Μνημονίου, σφάζοντας οικονομικά ακόμη περισσότερο τους Έλληνες. Πού το πάνε οι Γερμανοί; Αυτό το καυτό ερώτημα, επαναλαμβάνω, πρέπει να προβληματίσει όλους μας και κυρίως την πολιτική ηγεσία του τόπου.

     Όπως έμαθα η Μπακογιάννη, δεν έχει κλείσει ακόμη συμφωνία με τον Σαμαρά, ο οποίος της ζητά επιτακτικά να διαλύσει το κόμμα της. Ενδέχεται μάλιστα να μην επιτευχθεί συμφωνία, διότι τόσο η Ντόρα, όσο και τα στελέχη της, εάν δεν πάρουν αυτά που ζητάνε, δεν πρόκειται να προσχωρήσουν σε αυτό το περίφημο…. ευρωπαϊκό μέτωπο, το οποίο μετά τις προσχωρήσεις των στελεχών του ΛΑΟΣ, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «εθνικιστικό-ακροδεξιό μέτωπο».

Μεταξύ μας, θα έχει μεγάλη πλάκα το ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα. Ένα μήνα πριν, ο Σαμαράς δεν ήθελε κανένα ντιμπέιτ και τώρα θέλει. Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου καλή η σκέψη…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: