Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΙΤΕΑ: ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ


Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ -Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 51-35
 Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις η ομάδα μπασκετ εφήβων της Ιτέας και νίκησε στο "κλειστό" της Ιτέας την ομάδα της Αμφίκλειας με σκορ 51-35 μετά από πολύ καλή απόδοση.
Μια νίκη όμως που επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό δύο ΑΚΟΜΗ παικτών της ομάδας της Ιτέας οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Άμφισσας.
Συγκεκριμένα οι αθλητές Κοντογεώργος Νίκος και Τσιπούρας Νικογιάννης τραυματίστηκαν σοβαρά ο μεν πρώτος με πιθανή ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο, ο δε δεύτερος θα παραμείνει κλινήρης στο νοσοκομείο με πρόβλημα στη μέση. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες της φιλοξενούμενης στο κατ' επίφασιν κλειστό της Ιτέας την προηγούμενη εβδομάδα ομάδας του Λοκρού Αταλάντης για την ακαταλληλότητα του γηπέδου μας στο
http://lokros1980.blogspot.com/2011/11/blog-post_20.html ("...Σε ένα γήπεδο που το ένα από τα δύο χρονόμετρα των 24΄΄ μια δούλευε και μια όχι. Σε ένα γήπεδο που αν πέσει αθλητής κάτω κινδυνεύει από σοβαρό τραυματισμό.  Σε ένα γήπεδο με δάπεδο από τσιμέντο βαμμένο για τις ανάγκες αγώνων μπάσκετ..."). Η Ιτέα είναι η μόνη πόλη που δεν έχει ουσιαστικά γήπεδο παρ' όλη την ιστορία και την προσφορά του Γ. Σ. Ιτέας.
Ένα μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή Χρήστο Μωραΐτη δεν είναι αρκετό για τις προσπάθειες που καταβάλλουν με τόσο αντίξοες συνθήκες.

Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Χριστοδούλου

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ
--------------
Λαμμπρόπουλος Ιωάν. 27π. (1τρ.), Ανδρεόπουλος Αθ., Παπαδημητρίου Θ. 2π., Χατζηθωμάς Αρτ. 13 π., Κορνέζος Αθαν., Συντζάκης Ιωαν. 2π., Τσώνος Ευθ., Αδαμόπουλος Ιωάν. 7π. (1τρ), Τσιπούρας Νικ., Κοντογεώργος Νικ.
προπονητής:Μωραΐτης Χρ.

Α.Σ. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
--------------------------
Θανασιάς Κ., Κράββαρης Β. 7 π., Γκόλφης Χρ. 4 π., Γκιώνης Δ. 4π., Αδάμος Λ. 7 π., Μπαρμπερίου Ε. 4 π., Κουρέπης Α. 7 π., Τσαπραϊλής Ν. 2π.
προπονητής:Παπαδάκης Αρ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ λυπηρό νά συνειδητοποιείς
έν έτη 2011 τόν τρόπο μέ τόν οποίο αντιμετωπίζεται η νεολαία καί ανταποδίδονται στήν κοινωνία τά οφειλόμενα σέ αυτή.
Τρανό παράδειγμα η ξηρασία σέ κάθε αθλητική δραστηριότητα στή πόλη τής Ιτέας καί η πλήρης απουσία κάθε υποστηρικτικής διάθεσης.
Στό κολυμβητήριο δέν υπάρχει πλέον ούτε ένα παιδί όταν πέρυσι η ομάδα polo γυναικών του ναυτικού ομίλου Ιτέας κέρδισε τήν άνοδο στήν Α1 στήν οποία ποτέ δέν τά κατάφερε να βρεθεί λόγω πλήρης απουσίας κάθε βοήθειας,στό basket δίπλα, ο αριθμός τών παιδιών έχει μειωθεί κατά τά 2/3 καί τό τέλος κάθε προπόνησης η αγώνα νά παρουσιάζουν τίς ώς άνω καταστάσεις μέ τά φύλλα αγώνος νά περιγράφουν πολεμικά συμβάντα.
Οί σύλλογοι ποδοσφαίρου κόβουν εισιτήρια τσίρκου μετακινούμενοι σέ άλλες πόλεις νά παίξουν.
Στίβος άθλησης δέν υπάρχει γιατί προφανώς είναι περιτός.
Κάποιοι προφανώς νιώθουν ικανοποιημένοι μέ τήν έως τώρα
πορεία τους.
Οσο καί νά προσπαθούν όμως κάποιοι νά ψοφήσουν τή κατσίκα τού γείτονα δέν θά τό καταφέρουν.Αλλά καί αυτό νά πετύχουν είναι μεταδοτικές οί ασθένειες αυτές καί στή πορεία θά έχει ψοφήσει καί η δικιά τους.
Φυσικά κάποιες επιστημονικές μελέτες πού είδαν τό φώς τής δημοσιότητας οί οποίες αναφέρουν ότι η Ιτέα είναι μεταλλευτική περιοχή μέ αποτέλεσμα νά μήν μπορούν νά υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες σέ αυτή λόγω δημιουργίας επιβλαβούς ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας...θεωρούνται άξιες παραιτέρω ....ψυχιατρικής διερεύνησης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΠΟΥΘΕΝΑΣ'' ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ.
ΕΜ ΠΩΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΙΤΕΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ''ΠΟΥΘΕΝΑΣ''
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΄΄ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ''

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πρώτε σχολιαστή,
Αυτό για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν το έχω υπ'όψη μου και με ενδιαφέρει.
Υπάρχουν κάπου δημοσιευμένες λεπτομέρειες κλπ που μπορεί κάποιος να ενημερωθεί;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΑ-ΔΩΘΕ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.
ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΠΧ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ,ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΟΙ ΑΡΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΟΥ,ΝΗ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ project ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,Ο ΜΠΟΣΝΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ........ΑΜΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΣΕΡΑΚΙ ΜΕΤΑ Ε??????

Ανώνυμος είπε...

παιδια της ιτεας και των γυρω περιοχων......η ιτεα ειναι απο τη φυση της μεταλλευτικη περιοχη και ΟΧΙ αθλητικη!
δεν μπορειτε να εχετε αθλητικες δραστηριοτητες σε μεταλλευτικη περιοχη γιατι ιονιζεται η ατμοσφαιρα και ανατριχιαζει ο ηνιοχος.