Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ...


Η Κ.Ε.Ε.Δ.(Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων) πιστή στον σκοπό της να είναι παντού ανά πάσα στιγμή και επ΄ αφορμή της επιτοπίου εικόνας ,ένεκα της προσφάτου αποστολής στο Καστελλόριζο, αποφάσισε όπως όλοι οι Έλληνες είτε ατομικά είτε ομαδικά να προμηθευτούν και να αποστείλουν τρόφιμα στο νησί, που.... τα έχει ανάγκη άμεση,(γάλα, ζυμαρικά κάθε είδους κλπ).

Δημιουργούμε μια Τράπεζα Τροφίμων η οποία θα στηρίζεται στο μη περισσευούμενο οβολό μας αλλά που η σημασία της είναι μεγάλη.

Η πολιτική της ερήμωσης των ακριτικών περιοχών με την εξώθηση των κατοίκων σε πείνα είναι τακτικές Κεμαλικού τύπου κι εμείς κάτι τέτοιο δεν δυνάμεθα να το ανεχθούμε. Σήμερα είναι το Κ/Σ ,αύριο η Κάρπαθος, μεθαύριο η Μουργκάνα ή το Τριεθνές.Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ

.Οτι στέλνετε να είναι υπ όψιν του εφημερίου ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος θα τα διανείμει στους κατοίκους. Οι ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων να είναι πέραν του 3μήνου για ευνόητους λόγους.


ΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η Κ.Ε.Ε.Δ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.

τηλ. εφημέριος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ 6973-820905

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΑΣ








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑΣΟΥ ΝΙΚΟ ΚΑΙΜΑΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ

O MAΘΟΥΣΑΛΑΣ ΤΩΝ BLOG είπε...

Κοίτα…η αλήθεια είναι ότι αυτήν την πετριά με το γράψιμο, την είχες από μικρός. Ήσουν με ένα στυλό και με ένα μπλοκ και έγραφες, και μόλις μπούκωνε το σπίτι από το πολύ χαρτί, τα μάζευε η αγαπημένη μαμά και (επειδή τότε δεν είχατε μάθει ακόμα για την ανακύκλωση) τα έκανε προσάναμα στην ψησταριά στην αυλή. Αυτό είναι, που λένε, οι σκέψεις μου ήταν φωτιά. Έχω καψαλίσει με τις ιστορίες μου εγώ κοντοσούβλια και μπριζόλες…
Μεγάλωσες και συνέχιζες μέχρι που όλοι περίμεναν ότι θα σοβαρευτείς και θα σταματήσεις. Θέμα χαρτιού δεν υπήρχε, βέβαια,γιατί ας είναι καλά ο δίσκος στον υπολογιστή ή τα usb, αλλά αυτό που απ’ έξω είσαι άλλο κι από μέσα σου βγαίνει η κόρη…δεν το ελέγχεις απόλυτα… (Αλί και γίνεις παππούς, που θα μπουρδουκλωθεί η γιαγιά απ’εξω με σένα από μέσα και την κόρη κατά βάθος….!!! Ωιμέ!!).
Και δεν φτάνει που τα γράφεις, τους τελευταίους μήνες θες να τα δημοσιεύεις κιόλας!!…. Έλα, τώρα…Ναι, ναι, ακολουθείς το πνεύμα της εποχής κι έκανες και blog. Είχες και στο χωριό σου.
Και άντε…τα γράφεις και τα δημοσιεύεις. Αυτόν τον κόσμο τον έρημο, που τα βλέπει, δεν ξέρει τί τον περιμένει και τα διαβάζει, δεν τον σκέφτεσαι; Τόσο καιρό και δεν έχεις βγάλει κάτι να κεράσεις…. Πού να βρεις τόσα συκαλάκια ; Αυτό σε πείραξε. Δεν είναι ανάγκη να τους κεράσεις όλους. Δώσε κάτι μέσα από ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σε κάποιους. Η πρόθεση μετράει……Έλα, άστο! Στο έχω οργανώσει εγώ.
Nικολάκη έχεις «εντοπισθεί» σε όλα τα blog Άμφισσας και της Ιτέας που πάει καιρός τώρα που συκοφαντείς, απειλείς, προσβάλεις ανθρώπους ΑΔΙΚΑ γιατί τους σχοχοποιείς νομίζοντας πως είσαι έξυπνος και τους καταλαβαίνεις και εσύ παραμένεις ένα άγριο κομματόσκυλο..
Κόψε αυτή την συνήθειας γιατι την επόμενη φορα θα φύγεις νύχτα για την Αθήνα απ΄την ντροπή σου.
Υ.Γ. ΟΣΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ (Η ΜΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Στο Νικολάκη άρεσε να ζωγραφίζει και όχι να γράφει. Το ξέρω καλά!
Τώρα με οδηγό την τεχνολογία και αν σας “ζωγραφίζει” όλους σας πειράζει; Μαθουσάλα, πρόσεχε τη νόσο. Του αλτσχάιμερ εννοώ! Μη κολλήσεις από τον γραφικό μπαμπά σου! Μήπως από τον πεθερό σου; Εσύ ξέρεις καλύτερα. Πρόσεχε!