Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΗΣΑΠ

Μία απίστευτα τραυματική εμπειρία βίωσαν, μέρα μεσημέρι, οι επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, όταν συμμορία, αποτελούμενη από...
15 αλλοδαπούς, εισήλθε με απειλητικές διαθέσεις σε βαγόνι, για να ληστέψει τους επιβάτες.
Οι αλλοδαποί ληστές, αφού μπήκαν στο βαγόνι, άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπάνε αδιακρίτως τους επιβάτες, βρίζοντάς τους και αποσπώντας τους, βιαίως, τις τσάντες, τα χρήματα, τις βαλίτσες και τα προσωπικά  αντικείμενα των 30 τρομοκρατημένων επιβατών!!

Οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι μιας και οι αστυνομικές δυνάμεις (όσες έχουν απομείνει) φυλάνε τους «εθνικούς» μας σωτήρες από τα γιαούρτια.
Απίστευτα καθημερινά φαινόμενα παραβατικότητας και απερίγραπτης εγκληματικής δράσης των εγκληματιών λαθροεισβολέων στην Πατρίδα μας. Η σύγχρονη μάστιγα, που σαπίζει τον ιστό της κάποτε φιλήσυχης ελληνικής κοινωνίας, και η οποία πολλαπλασιάζεται με την αμέριστη συμβολή και αδιαφορία της (ανθ) ελληνικής πολιτείας.
Η ομάδα των αλλοδαπών εγκληματιών εκμεταλλευόμενη την απουσία αστυνομικών και ατόμων της ασφάλειας του ΗΣΑΠ, επιτέθηκαν σε άτομα που κρατούσαν τσάντες και βαλίτσες και χτυπώντας τους τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν αλλά και τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Με την άνεσή τους αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους βγήκαν από το βαγόνι και έφυγαν χωρίς κανείς να τους σταματήσει.

Σύμφωνα με επιβάτη που επικοινώνησε με το Blog.gr οι αλλοδαποί ληστές άρπαζαν τα χρήματα και τις βαλίτσες και ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν. «Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν. Αισθανόμουν ότι είμαι στο Μπαγκλαντές. Ήταν τρομερό».

Με την προσφάτως μεταλλαγμένη, από τον λαθρόφιλο Καστανίδη, ποινική νομοθεσία σε ένα απλό συγχωροχάρτι των αλλοδαπών εγκληματιών, η μνημονιακή κυβέρνηση των απάτριδων νοιάζεται πώς θα αποκομίσει τα εύσημα της ΕΕ και των λοιπών ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων για το … «ανάχωμα» στην λαθροεποίκηση που προσφέρει η Ελλάς στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά σε αυτόν τον έρμο τόπο τελικά.

Όλα είναι μεθοδικά και …….εγκληματικά οργανωμένα.

ΠΗΓΗ: http://www.inews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: