Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΙΤΕΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ


Στην Ιτέα σήμερα πραγματοποιήθηκε άτυπη συνάντηση φορέων που ως θέμα είχε τα προβλήματα αλλά και προτάσεις ανάδειξης και βελτίωσης της παραθαλάσσιας και υδρόβιας ζωής του Κορινθιακού Κόλπου. Η Ομοσπονδία Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου «Η ΑΛΚΙΩΝ» και οι τοπικοί Σύλλογοι «KRISSAIOS» και ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ” μετείχαν στη συνάντηση που ήταν  εποικοδομητική και σύντομα θα επαναληφθεί  με τη συμμετοχή Αρχών του τόπου και με παρουσία  Καθηγητή του Πανεπιστήμιου Πατρών.

     Ευκαιρία για τη συνάντηση αυτή ήταν η ενημέρωση που προηγήθηκε (μετά το προ ήμερων καθορισμένο ραντεβού) προς την Αντιπεριφερειάρχη κα Παναγιώτα Γαζή στην Άμφισσα, με πρωτοβουλία της «ΑΛΚΥΩΝ» και παρουσία του Συλλόγου ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι δεν κανονιζετε ρε πατριωτες να μπείτε μπροστα εσείς απο τους 4-5 Συλλόγους της Ιτέας και να πάρουμε τον Δήμο, πετώντας όξω αυτά τα ζαγάρια; Αφού φαίνεται οτι αγαπάτε τον τόπο και δεν γουστάρετε την προβολή και το βόλεμα, γιατί δεν μαζευόσαστε και να δούμε τι θα κάνουμε; Εσείς τί πιστεύετε οτι θα γίνει; Θα υπάρξει άνθρωπος που θα ψηφίσει τις λιγδωμενες λαδόκολες σαν να είναι καθαρα σεντόνια; Για σκεφτείτε το...