Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ… ΤΕΛΟΣ!


    Με τη λήξη της τουριστικής σεζόν, ο γκρίζος Στρατηγός από την Ουκρανία αποφάσισε να βάλει πλώρη. Σχεδόν για 8 μήνες παρέμεινε στο λιμάνι της Ιτέας, απόλαυσε το καλοκαίρι, παρακολούθησε τις δυο παρελάσεις των Εθνικών μας επετείων και απεχώρησε.
    Σήμερα το βράδυ και με τη συνοδεία ρυμουλκού ο γεροστρατηγός έβαλε πλώρη, για το πού λίγο μας ενδιαφέρει. Αν έκανε ζημιά ας μην το θίξουμε. Θα πρέπει όμως να προσέξουν οι τοπικοί αρμόδιοι γιατί κυκλοφορούν πολλά τέτοια πλοία, να διαβάσουν καλά τι λέει ο  κανονισμός για τέτοιες περιπτώσεις και αν μπορούν να δεχτούν ξανά ή να απορρίψουν τέτοιο σαπιοκάραβο στην Ιτέα.


ΦΩΤΟ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στο Λιμεναρχείο Ιτέας για το αίσιο αποτέλεσμα, το οποίο τυγχάνει να γνωρίζω ότι επήλθε κατόπιν συνεχών πιέσεων, έγγραφων και προφορικών, προς όλες τις κατευθύνσεις. Σε ανάλογες περιπτώσεις τέτοια πλοία δεν έφυγαν ποτέ. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να αναγνωρίσουμε τις προσπάθειές των ένστολων του Λιμενικού Σώματος, που απέδειξαν ότι αγαπούν την Ιτέα πολύ περισσότερο απο κάποιους άλλους!!

αΝώΔυΝος είπε...

Καιρός ήταν πια! Βρέθηκα το τριήμερο στην Ιτιά οικογενειακώς και ο μικρός μου γιος με ρωτούσε επίμονα για το καράβι, τα τσιγάρα, γιατί είναι έτσι παλιό κ.λ.π. Εύγε στους λιμενικούς, εφόσον με δικές τους ενέργειες απομακρύνθηκε το έκτρωμα από το μώλο...