Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΖΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΡΙΖΩ-ΔΙΕΚΔΙΚΩ

Συνάδελφοι Έμποροι, ‘Επαγγελματίες, Βιοτέχνες.

     Μετά από χρόνια συμμετοχής μου στην διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδος σας ζητώ την αναθεώρηση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπο μου για την προεδρία αυτού στις προσεχείς εκλογές για την επόμενη θητεία.

     Η προσπάθεια μου αυτή δεν αφορά προσωπική μου προβολή αλλά κυρίως ενωμένοι όλοι οι συνάδελφοι επαγγελματίες να αντιμετωπίσουμε την νέα οικονομική δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια όπως το πάγωμα της επιχειρηματικότητας. Το επιμελητήριο τα επόμενα χρόνια πρέπει να πρωταγωνιστήσει και να διαφυλάξει τα συμφέροντα των επαγγελματιών μέσα από τον θεσμικό του ρόλο.
     Η εμπιστοσύνη που ζητώ να δείξετε στο πρόσωπο μου για μια ακόμη φορά έρχεται για να ΕΝΩΣΕΙ όλους τους επαγγελματίες της Φωκίδος ανεξάρτητα εάν συμπορευόμαστε μαζί ή όχι, έρχεται να ΕΝΩΣΕΙ την δύναμη που έχουμε μέσα μας και μπορούμε να επιχειρούμε με συνθήκες τόσο δύσκολες, έρχεται να ΕΝΩΣΕΙ την θέληση μας για συνεργασία ώστε να περάσουμε όσο γίνεται αλώβητοι την βαθιά κρίση την οποία βιώνουμε καθημερινά. Για να γίνει αυτό χρειάζεται σταθερή και σοβαρή Διοίκηση που θα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, με γνώση της αγοράς χωρίς πολλές αναφορές σε λόγια τα οποία πολλές φορές λέγονται ή γράφονται μόνο και μόνο για τους τύπους. Το κυριότερο χρειάζονται συνεργάτες που πραγματικά αγαπούν το Επιμελητήριο και να νοιάζονται για αυτό ώστε αργότερα να μπορέσουν να αναλάβουν την Διοίκηση του έχοντας αποκομίσει πλήρη άποψη της λειτουργίας του θεσμού που θα έχουν υπηρετήσει.
     Το ψηφοδέλτιο που σας παρουσιάζω απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από νέους επαγγελματίες με έντονη επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, προβληματισμούς γνώση του επιχειρώ, που θέλουν να συμμετάσχουν και να έχουν και αυτοί τις προτάσεις τους, τις ιδέες τους, τις ενστάσεις τους στο ιδιαίτερα βαρύ και ασταθή περιβάλλον που βιώνουμε στην χώρα μας γιατί οι νέοι αυτοί είναι το μέλλον του ΕΠΙΧΕΙΡΩ.


Με τιμή

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: