Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

     Μετά την απομάκρυνση του τσιγαράδικου και την επαναφορά του μώλου στην προηγούμενη και φυσιολογική κατάστασή του, έχωμε υποχρέωση να αποδώσουμε τα εύσημα σε αυτούς που πραγματικά έκαναν τα δυνατότερα και τα καλύτερα για την τελική και καλή έκβαση της υπόθεσης. Και αυτοί δέν είναι πολλοί.  Για αυτό και εξ όσων γνωρίζουμε (και γνωρίζουμε αρκετά), μόνον 2 (δύο) άνθρωποι πήραν το βάρος επάνω τους παρ’ ότι δεν τους ανήκε και με τις ενέργειές τους και τις ‘πιέσεις’ τους, κατάφεραν να  μείνει αλώβητο το λιμάνι και να διεκπαιρεωθεί το συντομότερο δυνατόν η εκκρεμότητα του τσιγαράδικου.  Και αυτοί δεν είναι άλλοι απο τους κυρίους Λιμενάρχη και Υπολιμενάρχη Ιτέας. Δύο άξιους και εξαίρετους ανθρώπους, οι οποίοι κυριολεκτικά ‘φορτώθηκαν’ τις αστοχίες άλλων και με το πάθος για το καθήκον τους αναδείχθηκαν άξιοι Υπηρεσιακοί παράγοντες της πόλης μας.

    Γνωρίζουμε οτι η σεμνότητα και των δύο δεν τους επιτρέπει την περιαυτολογία. Μάλλον ανακούφιση πρέπει να ένοιωσαν παρά έπαρση και αναμονή τιμών. Εμείς όμως απο την μεριά της ”ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ”, θέλουμε να τους πούμε Συγχαρητήρια και Ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνατε για τον τόπο. Και να ξέρετε οτι και οι δυό σας δημιουργήσατε φίλους και οι άνθρωποι της ”ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ” θα είναι βοηθοί στο έργο σας εφ’ όσον το ζητήσετε.

    Κύριε Λιμενάρχα, μην ακούσεις και πολύ περισσότερο μην δώσεις σημασία σε ανθρώπους που θα φωνάξουν οτι ‘κατόπιν ενεργειών τους...κλπ...κλπ..’. Εσύ το ξέρεις οτι αυτοί τα λένε γιατί (πιστεύουν) οτι πρέπει να ακούγονται

Απο την ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ” συγχαρητήρια και στους δυό σας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...και διαβαζοντας τον τιτλο ανησυχησα...