Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΛΑΡΝΑΚΙ» ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Β΄ ΜΕΡΟΣ


    Παρακολουθήστε το Β΄ μέρος (και τελευταίο) από τη σειρά των video από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης (;) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη Μ.Π.Ε. στην θέση «Λαρνάκι» της Ιτέας για λογαριασμό της S&B
    Ο μοναδικός Περιφερειακός Σύμβουλος της Επιτροπής από τη Φωκίδα κος Πανουργίας Παπαϊωάννου και εργολάβος της S&B  ξέχασε ότι εκπροσωπεί το λαό της Φωκίδας!

Απολαύστε τον!

Ακολουθούν τα video 3 4  και 5. Τα video1 και 2 παρακολουθείστε τα στον παρακάτω σύνδεσμο:



VIDEO 4




VIDEO 5









8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ?
EΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΓΕΥΘΗΤΕ ΤΟΥΣ..
ΓΙΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ .
ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ 'Η ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ???

Ανώνυμος είπε...

μια γιορτη της δημοκρατιας.καποιοι που μενουν 100 και 200 χλμ μακρυα να αποφασιζουν για εμας που ειμαστε στα 500 μετρα!!!!!
αραγε το οτι εκλεγονται απο τον λαο που ειπε ο προεδρος ειναι τελικα καλο??
αν ηταν διορισμενοι τι παραπανω η λιγοτερο θα εκαναν??
ντροπη για μια πολιτισμενη κοινωνια ειναι ο χωρος στο λαρνακι
υποτιμηση της νοημοσυνης μας τα οσα απο ορισμενους ακουστηκαν.
πως το ειπε ο αλλος στον κουτρολικο??''μην διακοπτετε!!''
εμ βεβαια να μην διακοπτει ο κουτρολικος απο την ιτεα για να οριζεις εσυ απο τα χιλια χιλιομετρα μακρια...ρε δεν παμε καλα..
ο τακης ο μπεχλιβανιδης τι λεει γι ολα αυτα....??τακη τα βλεπεις

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.
ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ,ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΙ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ!
ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ Η ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΕΣ......

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαιωάννου δεν έχει ασυμβίβαστο?
Η κύρια ασχολία του δεν είναι υπεργολάβος της S&B ?
Δεν υπάρχει ίχνος ευθιξίας?
Η Γαζή δεν ντρέπεται για αυτή την κατάσταση?
Ο κος Μπεχλιβανίδης ?

Τι στο διάολο, έμισθοι της S&B είναι όλοι αυτοί ή το iq τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν?
Εξαιρείται ο Παπαιωάννου, που έχει θησαυρίσει από αυτή τη δραστηριότητα.

Ανώνυμος είπε...

ο οικολογος μηπος θελη μαρμητα

Ανώνυμος είπε...

Όχι μονο τα εχει δει ο Τάκης αλλα τα έχει αναπνεύσει και αυτός και τα παιδιά του. Έστω και αργά, μίλησε. Πράγματι ξέρει ότι κάποιοι θέλανε το κλείσιμο της S&B και αυτή η ακραία θέση τον κράτησε μακριά; Αν επιμένει σε αυτό να μας πεί ποιοι είναι τελικά αυτοί οι ακραίοι και που έχουν εκφράσει αυτή την άποψη; Σε ποια εφημερίδα, σε ποια εκπομπή, έστω σε ποια δημόσια συζήτηση προφορικά; Γιατί αγαπητέ Τάκη, δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογηθείς γιατί μέχρι χθές ήσουν ανύπαρκτος. Τώρα είσαι έτοιμος, τώρα μιλάς. Ξέχνα το παρελθόν και πορεύσου από εδώ και πέρα όπως σε εκφράζει πραγματικά. Αν επιμένεις ότι υπάρχουν ακραίοι που θέλουν το κλείσιμο της εταιρίας, κινδυνεύεις αν δεν τους ονομάσεις, να χρεωθείς ή ως μωρή παρθένα που κάποιοι τη αποπλάνησαν, ή ως συνειδητοποιημένο μέλος της συμμορίας που απλά πήγε και τον δασκάλεψαν και ήρθε πίσω να ελιχθεί και να παρουσιαστεί ότι φτιάχνει ομελέτα, χωρίς όμως να έχει σπάσει αυγά. Φάνηκες γνήσιος και αυτό σε τιμά και σε ξεχωρίζει. Τέρμα τα ψέματα φίλε Τάκη. Πες μας ποιος είναι αυτός που έχει πει να κλείσει η εταιρία ή ζήτα συγνώμη για την παρανόηση, μείνε στα συγχαρητήρια που έδωσες σε αυτούς που παλεύουν για το περιβάλλον και προχώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12.54
ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΩΞΙΤΗ?
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ?
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΕΙΣ.
ΜΙΚΡΟΙ,ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν φθάνει η δενδροφύτευση. Απαιτούνται "Ταμπλώ" από εκείνα που βάζουν στις Εθνικές οδούς,χρώματος πρασίνου και τα οποία είναι ευκολότερο να πλυθούν.Τα δένδρα λερώνονται με βωξίτη και έχουν άθλια εμφάνιση.