Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Ασημένιο Μετάλλιο ο Κων/νος Ζεμαδάνης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ultra-Triathlon της Βραζιλίας




Ο Ζεμαδάνης Κων/νος για μία ακόμη φορά ανεβαίνει στο βάθρο με την κατάληψη της δεύτερης θέσης και το ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα που διεξήχθη στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας στο τριήμερο 31/5-2/6/2023. 

Στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ultra triathlon απόστασης 678 χλμ ο Έλληνας υπερτριαθλητής κολύμπησε 11,4 χλμ, ποδηλάτησε 540 χλμ και έτρεξε 126 χλμ (τριπλό ironman). Κατά τη δεύτερη ημέρα υπήρξε αισθητή βελτίωση, ειδικά στο τρέξιμο ξεπερνώντας τον βραζιλιάνο αθλητή με τον οποίο γινόταν η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. 

Ο τερματισμός ήταν επιτυχής απαριθμώντας μια ακόμη επιτυχία μετά την πρώτη θέση τον περασμένο Νοέμβριο στο Μεξικό. Να σημειωθεί ότι ο Κων/νος μόλις τρεις ημέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα, είχε ολοκληρώσει αγώνα ironman τεσσάρων ημερών δηλ. 904 χλμ. 

Συνολικά, η απόσταση όλων των ημερών στη Βραζιλία ήταν 1582 χλμ (26.6 χλμ κολύμβηση/1260 χλμ ποδηλασία/294 χλμ τρέξιμο) 

Ως αθλητικός πρεσβευτής του “Χάρισε Ζωή” Κέντρο Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), μεταφέρει το μήνυμα του εθελοντισμού και αλληλεγγύης, επισκεπτόμενος μακρινές χώρες και περιοχές, όπου ανθίζει ο υγιής αθλητισμός. 

Υποστηρικτές χορηγοί της προσπάθειας ήταν οι:  ELVAL COLOUR, IMERYS, GALAXIDI MARINE FARM S.A., IDEAL BIKES ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ. Τέλος, ευχαριστεί θερμά τον συνοδό του Εμμανουήλ Γεώργιο και τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας για την υποστήριξη της προπονητικής προετοιμασίας.






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΘΟΡΥΒΑ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ !!!! ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ !!!!!!