Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια Μυτιλήνη-Σμύρνη

Το δρομολόγιο με πλοίο τύπου καταμαράν, έφερε σήμερα 236 επισκέπτες στο νησί της Λέσβου

Το πρώτο δρομολόγιο για φέτος που συνδέει τη Σμύρνη με τη Μυτιλήνη πραγματοποιήθηκε σήμερα.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μυτιλήνη είναι η μόνη πόλη των νησιών του ανατολικού Αιγαίου που συνδέεται ακτοπλοϊκά απευθείας με τη Σμύρνη.

Το δρομολόγιο με πλοίο τύπου καταμαράν, έφερε σήμερα 236 επισκέπτες, ενώ ας σημειωθεί ότι σήμερα Παρασκευή συνολικά με πλοία της γραμμής που συνδέουν τη Μυτιλήνη με τα απέναντι Μικρασιατικά παράλια έφτασαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, πάνω από 1000 επισκέπτες.

Ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου με αφορμή την άφιξη του πρώτου πλοίου φέτος από τη Σμύρνη συναντήθηκε με τουρκική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης της Σμύρνης και επιχειρηματίες.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς η Περιφερειακή Αρχή με τις ενέργειες της και τις στοχευμένες δράσεις της στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο, έχει αυξήσει το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία και αυτό είναι εμφανές πλέον. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, καθώς έχω ξανά πει πως ο εξ ανατολών τουρισμός είναι η κορωνίδα της τουριστικής ανάπτυξης των νήσων μας», τόνισε.

Περίπου 60 ευρώ κοστίζει το εισιτήριο με επιστροφή και 35 ευρώ μόνο η αναχώρηση, όπως εξηγεί, stonisi.gr, τουριστικός πράκτορας.    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: