Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Tour de France στην...... Ιτέα!!! (ΦΩΤΟ)

 



Από τις 27 Απριλίου έως τη 1η Μαίου, η Ελλάδα στο επίκεντρο της Διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας, προβάλλοντας παράλληλα τις φυσικές ομορφιές μας.

Σε 846,6 χμ ,μοιρασμένα σε 5 εταπ (etapes).Με εκκίνηση στο Ηράκλειο της Κρήτης, συνεχίζει Χανιά, ΟΑΚΑ, Ιτέα, Δελφοί, Καρδίτσα, Καλαμπάκα και τερματισμό στα Ιωάννινα.
Συμμετέχουν 147 ποδηλατικοί αστέρες.








































































7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και του χρόνου !
Σε τρεις τέτοιες διοργανώσεις μπορεί να έχουν καλυφθεί με άσφαλτο όλες οι λακούβες στο οδόστρωμα Ιτέας-Κίρρας .

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που λες 9:57 και να μην έχουμε μετά χρήματα για πυροτεχνήματα !
Αυτό που κάθε μαϊντανός ψάχνει να βρει ένα κομματικό στέλεχος για να βγει μια φωτογραφία και μετά να την ανεβάσει στα social , με ξεπερνάει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαφημίστηκε ο αγώνας όσο έπρεπε από την τοπική αυτοδιοίκηση γι'αυτό δεν είχε κ πολύ κόσμο,μόνο φίλοι του αθλήματος διοργανωτές κ κάποιοι τοπικοί παρίσταντο.Μόνο οι φωτογραφίες τους ενδιέφεραν απ' ότι φάνηκε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ) ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΚΡΥΦΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να ντρέπονται για την απαξίωση και εγκατάλειψη της ΙΤΕΑΣ ΜΑΣ και αυτοί έχουν το θράσος να φωτογραφίζονται και να αυτοπροβάλονται όταν τους δίδετε η ευκαιρία.
Όπου γάμος και γιορτί η "Κοντίλο" πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γάλλος διευθυντής της ΙΜΕΡΥΣ γιατί έλειπε από το Tour de France?