Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Πολάκης: Λυσσάξανε να τρώνε στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-ΔΗΣΥ ή όπως το λένε


Το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook
"Ταφόπλακα" για το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τη δήλωση του Θεόδωρου Τσουκάτου για μίζες επί πρωθυπουργίας Σημίτη.

"ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:"Εφερα στο ΠΑΣΟΚ 16 δισ. δραχμές το 2000 από πολλές επιχειρήσεις, για τις εκλογικές ανάγκες του κόμματος"είπε στο δικαστήριο ο Θόδωρος Τσουκάτος, πρωτοπαλίκαρο του Κώστα Σημίτη. Πρόκειται για ομολογία - ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, ΔΗΣΥ ή όπως αλλιώς το λένε. ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ !!!Να μερικα απο τα 340 δις ευρω που Χρεωκοπησαν τη χώρα!!!!Πατριώτες μέχρι κόκκαλο!!!", σχολιάζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, καταλήγοντας με το εξής υστερόγραφο:
"Για τα ΜΜΕ του βάλτου της διαπλοκής όμως η ειδησάρα είναι πως εγώ καπνίζω .Τι να πουν οι βαρόνοι και τα παπαγαλάκια τους,  από αυτά τρώγανε κι αυτοί .... και τώρα 4 χρόνια έχει πέσει πείνα !!!".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΘΕΙ ΛΑΜΠΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΠ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΛΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΛΑΪΚΟ, ΑΞΕΣΤΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ. ΕΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ..ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ.. ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΝΤΕ..ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ, ΤΟΝ ΕΓΟΠΛΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΛΠ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ..ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ Ο..ΑΛΕΞΗΣ..ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ..ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΚΟΜΗ !!!!