Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΕΣΚΑΣΕ: Πολύ καλή εμφάνιση για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Ιτέας που συνοδεύτηκε με νίκη 48-83 στην Αλίαρτο ( από το fb του Γ.Σ Ιτέας )

ΠΑΙΔΕΣ
ΕΣΚΑΣΕ: Πολύ καλή εμφάνιση για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Ιτέας που συνοδεύτηκε με νίκη 48-83 στην Αλίαρτο
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι παίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας, νικώντας με τελικό σκορ 48-83 στην Αλίαρτο την ομάδα μπάσκετ παίδων ΝΕΟΣ ΓΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ και παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το ροζ φύλλο του αγώνα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 3ου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ της Ένωσης (ΕΣΚΑΣΕ). Ο Γ.Σ. Ιτέας όντας 2ος στην βαθμολογική κατάταξη του 3ου ομίλου έχει κερδίσει, μαζί με τον πρωτοπόρο Κάδμο Θήβας, την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος παίδων ΕΣΚΑΣΕ.
Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα επιλέγοντας αυτόν τον σύνδεσμο>>
Το φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Γκογκορώσης-Κόλα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-21, 15-23, 8-13, 14-26.
ΑΛΙΑΡΤΟΣ (Σταγκίδης): Κατσιμίχας 12 (1), Καλλής, Φώλιας, Χαλιμούρδας Β., Ζυγογιάννης, Γρουτζίδης, Χαλιμούρδας Λ., Ξηρογιάννης 16, Τζαβαρίνης 20.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Κατσίμπρας Φ. 5, Κουτρόγιαννος, Μουσταφάϊ, Λάμπρου 4, Μολές 2, Αναγνωστάκος 19, Κοντογιάννης 2, Περδίκης 11, Κατσίμπρας Π. 18, Τζαμτζής, Τσιριπέρου 16, Λάϊος 6.

Τέλος υπενθυμίζουμε στους φίλους και τις φίλες της ομάδας ότι σήμερα (Κυριακή 17/2) το βράδυ στις 8μμ στο ξενοδοχείο Ναυσικά, πρόκειται να λάβει χώρα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Γ.Σ. Ιτέας (πρόσκληση για την κοπή της πίττας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: