Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διεθνής αγώνας τοξοβολίας στη Ναυμαχία Ναυπάκτου

 



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένας ξεχωριστός διεθνής αγώνας τοξοβολίας, με την ονομασία “LEPANTO TFG ARCHERY” από τον Δήμο Ναυπακτίας την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον Α.Σ. Πέλοπας, τους Hellas Archery και την περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε».
Ο αγώνας υλοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στις 10:00 περιφερειακά στο δάσος του ενετικού κάστρου της Ναυπάκτου καθώς και στα καλντερίμια της παλαιάς πόλης, με τους 90 και πλέον αθλητές από 15 και πλέον σωματεία τοξοβολίας, απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να βαθμολογούνται για την ευστοχία τους σ’ ένα αγώνα πεδίου Total Field Game.
Ο συνδυασμός του αθλήματος της τοξοβολίας με τον χώρο του ενετικού κάστρου και της επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, καθώς και με τις εκδηλώσεις της αναπαράστασης της ναυμαχίας και τις παρελάσεις, αποτέλεσαν σημαντικό λόγο αυξημένης συμμετοχής και αποτελούν εγγύηση για πολλή μεγαλύτερη συμμετοχή, ιδίως από το εξωτερικό, το 2019.
Ευχαριστούμε θερμά:
Τους υποστηρικτές μας: Arla PROTEIN, χαλβά Όλυμπος, νερό Κορπή, τα δημητριακά της Nestle CLUSTERS & Fitness, DEPEND sports.
Τους συνεργαζόμενους φορεις: Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, Δασαρχείο Ναυπακτίας, Πυροσβεστική Ναυπάκτου και την ομάδα διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου ΕΟΕΔ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 448η επέτειο της Ναυμαχίας Ναυπάκτου, στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: