Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Απάντηση σε άρθρο (βιαστικού) αναγνώστη ...



Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα, πόσο μάλλον ένα παγκάκι, ας έχουμε λίγη υπομονή στην ζωή όλοι βιάζονται... 
Η κατασκευή είναι από εθελοντές και στοιχίζει τα μισά χρήματα στον Δήμο....



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. Άλλο Ρώμη και άλλο Στρώμη..
2. Επειδή στοιχίζει λιγότερα δεν σημαίνει ότι μπορεί νάναι και καλύτερο απ τα παγκάκια που τοποθετεί η αρμόδια υπηρεσία.
3. Ο κάθε εθελοντής μπορεί να κάνει παρεμβάσεις στην παραλιακή ζώνη? τι γνώμη έχετε?

--Να απαντήσει τώρα το Λ.Τ Φωκίδας.
--Αν δεν έχει δοθεί έγκριση να ξηλωθεί άμεσα το παγκάκι και εφ όσον υπάρχει ανάγκη στο σημείο αυτό να τοποθετηθεί παγκάκι όμοιο με αυτό που βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα , στην όχθη του ποταμού.

Αλλοίμονο αν στο όνομα του εθελοντισμού κατασκευάζει ο καθένας ότι του καπνίσει...
Η αισθητική δεν είναι θέμα εθελοντισμού.
Το σημείο αυτό ήδη έχει υποστεί την "εθελοντική" παρέμβαση με την αλλαγή της κοίτης του ποταμού , για όσους δεν το γνωρίζουν..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους εθελοντές!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά είναι το παγκάκι

Ανώνυμος είπε...

η αισθητικη ειναι θεμα πολιτισμου και εκφραζει τον καθενα μας. Α: υπαρχει η αισθητικη του ενος στοιχειου και η αισθητικη του συνόλου. επειδή δύο πραγματα είναι και τα δύο όμορφα δεν σημαίνει ότι βάζοντας τα μαζι απαρτίζουν ένα όμορφο σύνολο. αλλά απο αισθητική συνόλου όπως το τοπίο έχουμε πολύ καλή γνώση του επιπέδου των αρμοδίων που δεν καταλαβαίνουν π.χ. ότι τα νταμάρια βωξίτη , τα αιολικά και οι ιχθυοκαλλιέργειες καταστρέφουν ο τοπίο. Μία γωνιά στο ποτάμι της Κίρρας πήγε να πάρει όμορφη εικόνα και πάει ο καθένας να φτιάξει της δικής του έμπνευσης ένα όμορφο παγκάκι επειδή είναι άχρηστοι οι αρμόδιοι να καλύψουν την ζήτηση. ΔΗλαδή επειδή βρέθηκαν κάποιοι εθελοντές να κάνουν κάτι, άντε να το κάνουμε τσαντίρι. το ότι το σύνολο θα είναι ακριβώς όπως τα τσαντίρια προφανώς δεν είναι αρχικά αντιληπτό αλλα και τα τσαντίρια έτσι ακριβώς φτιάχνονται. απο μεμονωμένα πράγματα που βρίσκουν αυτοί που τα φτιάχνουν και τους γυαλίζουν στο μάτι το καθένα μόνο του αλλά όλα μαζί μας κάνουν ένα τσαντίρι. Κυρίες και κύριοι το παγκάκι σας είναι πανέμορφο και πανέξυπνο αλλά ... έλεος. Υπάρχει μία τεράστια επιστήμη που αφορά την αρχιτεκτονική τοπίων. Επίσης στους κοινόχρηστους χώρους είναι επίπεδο πολιτισμού να υπάρχει ανά περιοχή τουλάχιστον ενιαία αρχιτεκτονική. Κύριοι αρμόδιοι της κοινότητας Κίρρας, του Λιμενικού Ταμείου της Περιφέρειας ή όποιος άλλος είναι αρμόδιος. Μην ξεφτιλίζεστε άλλο όπως έχετε ξεφτιλιστεί σαν θεσμοί επι δεκαετίες. Δώστε τέλος στα τσαντίρια. έστω ξεκινώντας απο το ποτάμι της Κίρρας. Δεν πιστεύω να σας τραβήξει το αυτί το αφεντικό που σας εχει βαλει να κάνετε τσαντιρι την άλλη πλευρα της παραλίας. ξέρετε πολύ καλά ότι για να φτιάξετε οτιδήποτε σε κοινόχρηστο χώρο χρειάζεται μελέτη και τέτοια θέματα πλατειών κ.λ.π. περιοχων συγκέντρωσης πολιτών. είναι υποχρεωτικό να περνάνε κάποιους ελέγχους και κάποιες αρχιτεκτονικές επιτροπές για κάποιους λόγους. πάρτε αυτό το πολύ όμορφο παγκάκι απο εκεί και στείλτε το κάπου αλλού όπου δεν υπάρχει παγκάκι. δώστε υλικά ή άλλα κίνητρα οι πολύ καλοί εθελοντές μας να φτιάξουν εκεί και άλλα όμοια και να δώσουν εκεί το χρώμα τους και βάλτε στο ποτάμι άλλο ένα αναθεματισμένο παγκάκι όμοιο με το προηγούμενο. έλεος με τα αυτονόητα και με την αισθητική του τσαντιριού. το ποτάμι και το κάθε ποτάμι ανήκει σε όλους μας και είστε υποχρεωμένοι να κάνετε ότι λένε οι νόμοι και οι επιστήμες . αν δεν καταλαβαίνεται και αν διαφωνείτε με τις επιστήμες και τους νόμους, τραβάτε όλοι σπίτια σας, αφήστε τις θέσεις ευθύνης για κανένα που καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει και όποιος θέλει ας φτιάξει όσο και όσα τσαντίρια θέλει στην αυλή του σπιτιού του. όχι στην κοινή μας αυλή. και άμεσα αλλιώς όσο γελοίο και να να είναι το θέμα θα φτάσει και στον εισαγγελέα και όλη η γελοιότητα θα είναι πάνω σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ, ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΕΑ....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο ανωνυμος των 11:00

Ανώνυμος είπε...

Χαμός με το παγκάκι ...
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Δελφών έχει πάρει φωτιά.
Οι δήμαρχοι των νησιών Μυκόνου , Θήρας , Ρόδου και Κω ζητούν εσπευσμένα να τους κατασκευάσουν τα ίδια παγκάκια οι εθελοντές της Κίρρας για τις ανάγκες των παραλιών τους.
Σύμφωνα με πολύ αξιόλογη πηγή , λέγεται πως έχουν εκφράσει την επιθυμία να υπάρξει και επένδυση του τσιμεντόπλινθου με πέτρα βωξίτη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φίλε Θύμιο σχολιαστη των 11.00
ουτε καν με τα παγκακια του τοπου δεν μπορεις να συμβιβαστείς!!!
ελεος πια με κάθε πολύξερο αναγνωστη!!!