Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΙΤΕΑ : Όταν μία πόλη αποκαθιστά την Ιστορία της & φτιάχνει το μέλλον της ..... : Εγκαίνια του κτιρίου «Κληρονομιά Μερκούρη»




Εγκαίνια του κτιρίου «Κληρονομιά Μερκούρη» και έκθεση ζωγραφικής, με θέμα τα πλοία του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων με κυρίαρχο θέμα το πλοίο «ΚΑΡΤΕΡΙΑ», του μέγιστου Έλληνα Εθνικού καραβογράφου και εικαστικού μας νηολόγου κ. Μιλάνου Αντώνη, από το «ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Ναυτικό Μουσείο Ζακύνθου.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017. Ώρες λειτουργίας: Πρωί : 10:00 – 12:00, Απόγευμα : 17:30 – 20:30, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.




Δηλώστε εθελοντές ΣΗΜΕΡΑ!!!!! τηλ. 22653 51121

















































4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κακο με ολους αυτους τους πανηγυρτζιδες της πρωτης γραμμης ειναι οτι αρχισα να συμπαθω τον Κωστοπαναγιωτου...παπαπα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ !!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ !!!
ΑΡΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕ 5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΣΤΕΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει καταντήσει ανέκδοτο η εμμονή σε μερικούς ανθρώπους το Μουσείο της Ιτέας και τους τυφλώνει. Τι σόι μουσείο μπορεί να είναι αυτό το κτήριο. Οι καρέκλες δεν χωρούσαν μέσα ούτε για τους επισήμους.

μουσειοφιλος είπε...

Ένας ωραίος χώρος ανακαινισμένος στα μέτρα της Ιτέας. Αυτό είναι το κληροδότημα Μερκούρη. Δεν χρειαζόμαστε Λούβρο ούτε το Μουσείο των Δελφών με τα χιλιάδες εκθέματα