Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Χρυσές δουλειές για νεαρή δασκάλα από το Pokemon Go



Η Sophia Pedrazza από το Λονδίνο, ξοδεύει περισσότερες από 18 ώρες την ημέρα παίζοντας Pokemon Go με το αζημίωτο! Η δασκάλα πουλά τα Pokemon που πιάνει στο eBay και υπολογίζει να βγάλει πάνω από 7.000 στερλίνες.

Οι τιμές ξεκινούν από 50 στερλίνες και φτάνουν τα εκατοντάδες ευρώ για κάθε λογαριασμό Pokemon που πουλά. Η Sophia εθίστηκε στο παιχνίδι όταν το κατέβασε πριν από δύο εβδομάδες και τώρα έχει γίνει επαγγελματίας εκπαιδευτής. «Μόλις κατέβασα το παιχνίδι αμέσως κατάλαβα ότι θα βγάλω πολλά λεφτά», σημείωσε.


«Αν αποκτήσεις πάνω από ένα επίπεδο μπορείς μετά να πουλάς Pokemon στο eBay», πρόσθεσε. «Είδα στο eBay κάποιους λογαριασμούς με επίπεδο 20 με αξία άνω των 1.000 στερλινών. Ένας λογαριασμός επιπέδου 15 κοστίζει περίπου 200 λίρες. Αν ασχοληθείς μπορείς να κάνεις ένας λογαριασμό level 15 μετά από μία ή δύο μέρες», τονίζει η 26χρονη δασκάλα.
Οι παίκτες που αγοράζουν και πωλούν λογαριασμούς στο eBay κινδυνεύουν να αποκλειστούν από την Niantic αφού η εταιρεία δημιουργίας του παιχνιδιού δεν επιτρέπει δραστηριότητα των παικτών με στόχο το κέρδος.
Βέβαια παίκτες υποστηρίζουν πως ήδη έχουν βγάλει πάνω από 7.300 στερλίνες ενώ άλλοι αναφέρουν πως έχουν κερδίσει 1.144 στερλίνες από την πώληση λογαριασμών τους.

Δείτε λογαριασμούς Pokemon Go στο eBay προς £1.000 και £82

Η Sophia έβγαζε περί τις 2.000 στερλίνες τον μήνα παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, αγγλικών και μουσικής. «Η μητέρα μου νομίζει πως είμαι τρελή, όμως θα πουλάω Pokemon όσο βγάζω λεφτά», πρόσθεσε η δασκάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: