Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν. ΦΩΚΙΔΟΣ: “Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ”


 
 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμφισσα 27/01/2015
Αρ. πρωτοκόλλου :  101
 
ΘΕΜΑ:«Ευχαριστούμε τον λαό της Φωκίδας που νίκησε τον Φόβο»
Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Νομού Φωκίδας ευχαριστεί από τα βάθη τις καρδιάς της  όλους τους συμπατριώτες μας που εμπιστεύθηκαν την συνέπεια των λόγων αλλά και των έργων του κινήματος των ΑΝ.ΕΛ. και του προέδρου τους Καμμένου Πάνου,  εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους ψηφίζοντας τον Συνδυασμό μας και δίνοντας παράλληλα το διττό  μήνυμα ,…της τιμωρίας στηνπολιτική του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»αλλάκαι της απόταξης του φόβου που ήταν ριζωμένος επί δεκαετίες.
Οι εκλογές της 25η Ιανουαρίου έχουν ιστορική σημασία για το λαό μας.  Η χώρα μας αλλάζει Βιβλίο . 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστοί στην ιδρυτική διακήρυξη τους  και παρά τον ανελέητο πόλεμο που υπέστησαν τα δύο τελευταία χρόνια στάθηκαν όρθιοι και είναι σήμερα ο ρυθμιστικός και σταθεροποιητικός παράγοντας και  θεματοφύλακας των ιδανικών της φυλής μας στην νέα κυβέρνηση με βασικό κορμό της τον ΣΥΡΙΖΑ .
Ο αγώνας δικαιώνεται . Όλοι μαζί, χωρίς κομματικές παρωπίδες και διαιρέσεις καλούμαστε σήμερα να πραγματώσουμε την εντολή του εκλογικού σώματος για αποκατάσταση της δημοκρατίας της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων και της Ελλάδος .
 
 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΛ ΦΩΚΙΔΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άντε... και καλή τύχη μάγκες...

Ανώνυμος είπε...

Πως θα σ;ας φαινοταν αντι για ανεξαρτητοι Ελληνες να λεγοσασταν Ανεξαρτητοι Κομμουνιστες Φωκιδας ? Ειχαμε την ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αποχτησαμε τους ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΣΤΙΜΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ Τ Ο Π.

Ανώνυμος είπε...

Καλη η συνταγη σου . Οταν θα σας προδιδει {τις ιδεες σας} οπως εκανε και με το κομμα που τον εκανε πολιτικο για να πεζει τωρα με τις καρεκλες μην βγεις και κανεις τον κοψοχερι η ο εγω δεν θα ψηφιζα ποτε εναν προδοτη . Απ οτι ειδες τα ειχε απο νωρις κανονισει , Υπ. Εθν. Αμυνης οχι εργασιας ας πουμε . Ετσι και ο Ανδριανοπουλος το 90 Υπ. Εμπ. Ναυτιλιας δηλαδη κονομα ειτε ετσι ειτε αλλιως . Μονο μη γυρισει στην Ν.Δ. γιατι τοτε δεν ξερω καμια μαρκα ξυδιου που θα πρεπει να παρετε .