Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ο Καμμένος θα αφήσει εποχή;

Φωτογραφία για Αστραπιαία ενέργεια του ΥΕΘΑ Καμένου με το …Καλημέρα! Γιατί ο Καμμένος θα αφήσει εποχή;
H αντίδραση του νέου ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου μετά την ενημέρωση -εισήγηση που είχε από τους Αρχηγούς κατά την χθεσινή ενημέρωση στο Πεντάγωνο Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο νέος ΥΕΘΑ αφού ενημερώθηκε απο τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο έδωσε την εντολή για άμεση επαναχορήγηση του Επιδόματος Παραμεθορίου στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων !

Ήταν η πρώτη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από τους Αρχηγούς Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ …ενώ ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος το έθεσε ως απόλυτη και άμεση προτεραιότητα …Συγκεκριμένα φέρεται να είπε στον Υπουργό!

Δεν μπορεί αν τους ζητάμε να είναι καθημερινά στην «τσίτα να είναι στο Ποτάμι και στα νησιά με το όπλο επί σκοπόν και να μην τους δίνουμε τα αυτονόητα !»

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΥΕΘΑ Καμμένου που διέταξε την άμεση χορήγηση και η εντολή έφυγε αστραπιαία και προς το Υπουργείο των Οικονομικών.

Για την Ιστορία να αναφέρουμε οτι το Αν και ο πρώην ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος είχε δηλώσει στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας ότι η υπόθεση της καταβολής “αποζημίωσης παραμεθορίου έχει δρομολογηθεί”, φαίνεται όμως ότι στο υπουργείο Οικονομικών περί άλλων ετύρβαζαν.

Μετά λένε γιατί Σάρωσε ο Σύριζα και γιατί ο Καμμένος θα αφήσει εποχή αφού ξεκίνησε με ένα «Τεράστιο Συγγνώμη στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων !»

 Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: