Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης - VIDEO


Στο σπίτι φίλων του στα Βόρεια Προάστια όπου βρισκόταν συνελήφθη το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Βαξεβάνης.
Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται αυτή την ώρα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που συνελήφθη το πρωί σε σπίτι φίλων του στα Βόρεια Προάστια.
Είχε προηγηθεί η εισαγγελική εντολή για τη σύλληψή του μετά τη δημοσίευση των ονομάτων της "λίστας Λαγκάρντ" στο περιοδικό του HOT DOC. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση "Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC, όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ".
Τη σύλληψή του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.



Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει λόγο για πρωτοφανή κινητοποίηση και για “παραθεσμική λειτουργία”. “Γυρνάμε στο 1940 μέσα από πρωτοφανείς αποφάσεις κάποιων” λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο
 


www.newsit.gr
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ..ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
Α Δ Ε Κ Α Σ Τ Ο Σ ΔΙΚΑΣΤΗΣ?
ΣΙΓΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΦΩΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΖΗΣΕΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ V.I.P ΚΕΛΛΙΑ!!! ΓΙ
ΑΥΤΟ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ....
ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...