Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ»


Φίλοι και φίλες
Την Πέμπτη 1-11-2012 στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών εισάγεται σαν 2ο θέμα η « συζήτηση για το ΕΕΤΗΔΕ & τα νέα οικονομικά μέτρα»  Το θέμα αυτό προωθήθηκε από την Πρωτοβουλία μας, μετά την συγκέντρωση  στις 19-9-2012 στο Δημαρχείο Ιτέας.  Καλούμε όσους συντοπίτες μπορούν να παραβρεθούν στο Δημοτικό συμβούλιο.
Φίλοι και φίλες.
Δυο αποκαλυπτικές ενέργειες των τελευταίων ημερών κάνουν να ξεχειλίζει το ποτήρι.
  Η μία, του συνδικάτου της ΔΕΗ με την οποία αποδείχτηκε ότι το ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι ΔΕΗ ) «ανήκει» μόνο στα κορόιδα, αφού οι μεγαλοκαρχαρίες (κανάλια εφοπλιστές, εργοστάσια κτλ) η απαλλάσσονται η πληρώνουν ελάχιστα, και
Η δεύτερη, το σκηνικό υποκρισίας με την λίστα Λαγκάρντ, όπου η τρικομματική κυβέρνηση και τα κόμματα-μηχανισμοί εξουσίας διαχρονικά μας δουλεύουν, αφού έχουν πλήρως ταυτιστεί με την νόμιμη και παράνομη κλεψιά και το ξέπλυμα της.!!!
 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ζητάμε τα αυτονόητα. Πέρα από μια ανακοίνωση συμπαράστασης διεκδικούμε από τον Δήμο & τις Δημ. Κοινότητες να προχωρήσουμε σε συγκεντρώσεις ανά ενότητα και γειτονιά ώστε να συσπειρωθούν οι πολίτες και να ξεκινήσουμε δημιουργικά πορεία ενημέρωσης, συσπείρωσης, αλληλεγγύης, αντίστασης των πολιτών.
…κανένας άνεργος χαμηλοσυνταξιούχος και εργαζόμενος χωρίς ρεύμα, χωρίς δίχτυ κοινωνικής προστασίας .
Σεισάχθεια σε όσους χρωστούν στη βάση της απώλειας εισοδημάτων που η πολιτική των κυβερνήσεων & μνημονίων δημιούργησε. 
 Το επίδομα ανεργίας να δίνεται έως να βρουν εργασία οι άνεργοι , να δημιουργηθούν κοινωνικές δομές αλληλεγγύης βάσει των δυνατοτήτων που η τοπική κοινωνία θα μας δώσει.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΕΝΗ ΜΕ τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
1.    Συζήτηση για το Τ.Ε.Ι. Άμφισσας σε σχέση με τον υπό εκπόνηση νέο σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας, (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
2.    Συζήτηση σε σχέση με το ΕΕΤΗΔΕ και τα νέα οικονομικά μέτρα, (Εισάγεται κατόπιν αιτήσεως δημοτών)
3.    Λήψη Απόφασης σχετικά με συνδρομές του Δήμου σε εφημερίδες και περιοδικά, (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοΐβαρης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών)
4.    Διάθεση ποσού σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν.3756/2009 για κάλυψη ληξιπρόθεσμων λειτουργικών δαπανών, (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοΐβαρης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών)
5.    Αναμόρφωση οικονομικού προϋπολογισμού έτος 2012, (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοΐβαρης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών)
6.    Έγκριση και παραλαβή της επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δ.Ε. Τολοφώνος», (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δήμος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών)
7.    Έγκριση εκθέσεων 1ου και 2ου τριμήνου 2012 σχετικά με την εκτέλεση του προϋπολογισμού, (Εισάγεται από την Οικονομική Επιτροπή, Εισηγήτρια: κ. Παναγιώτα Λαΐνη – Κολλιαλή, Αντιδήμαρχος)
8.    Καθορισμός τελών ελεγχόμενης στάθμευσης και καθορισμός προστίμων στη Δ.Κ. Άμφισσας, (Εισάγεται από την Οικονομική Επιτροπή, Εισηγήτρια: κ. Παναγιώτα Λαΐνη – Κολλιαλή, Αντιδήμαρχος)
9.    Έγκριση Κανονισμού Φιλαρμονικών Δήμου Δελφών, (Εισηγήτρια: κ. Παναγιώτα Λαΐνη – Κολλιαλή, Αντιδήμαρχος)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες του Δήμου Δελφών όσο μαζικότερη είναι η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσο περισσότερο θα στηρίξουμε το ψήφισμα και τις υπογραφές μας. Να είμαστε όλοι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ??? ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ Ή ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ!
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 12:13 το χαράτσι φυσικά και δεν το πληρώσαμε γιατί αδυνατούμε να πληρώνουμε καθημερινά αυτή τη φοροεπιδρομή που εξαπολύουν εναντίον μας. Ούτε το ρεύμα μας έκοψαν, ούτε ειδοποίηση για ληξιπρόθεσμη οφειλή μας έχει σταλεί.
΄Οταν υπάρχει ενότητα, συλλογική προσπάθεια και αγώνας τα αποτελέσματα είναι θετικά.